nezadáno
ne

Pronájem rodinného domu, 160 m2

Říčany, Jažlovice, okres Praha-východ

39 990 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu Kromě nájmu nájemce hradí zvlášť spotřebu energií, odvoz odpadu i vodné a stočné.

Nabízíme na pronájem velice zajímavě řešený rodinný dům s vlastní fotovoltaikou a bazénem v obci Jažlovice. Nachází se na okraji obce, nespornou výhodou lokality je velice dobré spojení do metropole (2 km k okraji města po D1, dálnice je ale v dostatečné vzdálenosti, a nepůsobí rušivě ani například při pobytu na zahradě), v blízkosti je také nákupní zóna Čestlice, 1 km jsou vzdálené Říčany s veškerou vybaveností. U domu s celkovou podlahovou plochou 160 m2 je pozemek 956 m2.
Díky umístění ve svahu má objekt vchod v obou podlažích, zahrada je však téměř rovinatá. Přímo u venkovní parkovací plochy (zámková dlažba) je vchod do druhého nadzemního podlaží, z obývacího pokoje se vstupuje na rozlehlou zastřešenou terasu (50 m2) a na zahradu s krytým bazénem (3 x 6 m, hloubka 1,5 m s protiproudem a tepelným čerpadlem). Na pozemku je také samostatně stojící garáž (ke garáži je vjezd bránou na dálkové ovládání, garážová vrata značky Hörmann.) a kůlna.
V přízemí je rozlehlý obývací pokoj s krbem a velkoryse pojatá kuchyně (spotřebiče Teka a Whirpool) s prostorným kuchyňským ostrůvkem. V přízemí se dále nachází koupelna (s místem pro pračku, saunou pro 4 osoby a sprchovým koutem), v chodbě je podlahové topení. Ve druhém nadzemním podlaží jsou 4 pokoje, jedna z ložnic je vybavena prostornou šatnou. Ve stejném podlaží je také druhá koupelna s velkou rohovou vanou. Dům je zabezpečen alarmem připojeným na SBS, nechybí kamerový systém (noční vidění, týdenní záznam, monitoring v mobilním telefonu), 2x videotelefon, na oknech jsou čidla detekující jejich rozbití. Venkovní osvětlení je na domě i v zahradě. Objekt je vybaven vlastní fotovoltaikou (9,9 kWh).
Nový nájemce platí dva měsíční nájmy jako kauci a jeden nájem provizi realitní kanceláři. V případě zájmu nás kontaktuje a rádi zorganizujeme prohlídku domu. Dům je k nastěhování do dvou týdnů od podpisu nájemní smlouvy. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 39 990 Kč
Poznámka k ceně: kromě nájmu nájemce hradí zvlášť spotřebu energií, odvoz odpadu i vodné a stočné.
ID inzerátu: 7940390
Typ nabídky: pronájem
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 10324
Stát: Česká republika
Kraj: Středočeský
Lokalita: Říčany, Jažlovice, okres Praha-východ
Kategorie: Rodinné domy
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 160 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 2
Umístění objektu: Samostatný
Zahrada: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí