nezadáno
ne

Pronájem bytu 2+kk, 51 m2

Sanderova, Praha, Holešovice, Praha 7

23 800 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu + služby 5.200 + elektřina s přepisem na nájemce

Zařízený designový byt 2+kk s balkonem, v 6. podlaží prestižního rezidenčního komplexu Marina Island na holešovickém poloostrově, v bezprostřední blízkosti řeky Vltavy, pouhých 8 minut od centra Prahy.

Rezidence vyniká kvalitou použitých materiálů, vysokým standardem provedení a nadstandardním servisem v podobě služeb recepce, ostrahy 24/7, privátního fitness, ruční myčky aut, čistírny oděvů, půjčovny kol. Součástí zabezpečeného areálu je také upravená zahrada s jezírky, místo pro grilování a hrací kout pro děti.

Celková plocha bytu samotného je 51 m2 a jeho dispozici tvoří obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou a konferenčním stolkem, dále jídelní část se stolem a 4 židlemi, kuchyňská linka je vybavena všemi moderními spotřebiči - lednice, mrazák, myčka, sklokeramická varná deska, trouba, digestoř. V ložnici je postel šířky 1,6 m, noční stolek a komoda. Úložné prostory jsou v předsíni. Balkon s plochou 4,5 m2 je přístupný z obou pokojů, s orientací na západ. V koupelně s podlahovým topením je vana, pračka a toaleta. Podlahy dřevěné nebo dlažba, okna plastová.

Jedinečná atraktivní lokalita pražských Holešovic. Na jedné straně klid, soukromí, kouzlo řeky, příroda. Na straně druhé ruch města s pracovními příležitostmi, obchody, kavárnami a mnoha možnostmi kulturního i sportovního vyžití.

Určeno pro zájemce o dlouhodobý pronájem, bez domácích mazlíčků. K nastěhování 01/2024. Kauce 2 nájmy, tj. 47.600,-. Elektřina s přepisem na nájemce. K bytu je možné pronajmout parkovací stání v domě, za poplatek 2.000 Kč / měsíc.

PENB- B. ID nemovitosti MDO0569-0001.

Celkem: 23 800 Kč
Poznámka k ceně: + služby 5.200 + elektřina s přepisem na nájemce
ID inzerátu: 7938290
Typ nabídky: pronájem
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: MDO0569-0001
Stát: Česká republika
Kraj: Praha
Lokalita: Sanderova, Praha, Holešovice, Praha 7
Kategorie: Byty k pronájmu
Podkategorie: 2+kk
Energetický štítek: B
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: novostavba
Plocha: 51 m2
Obytná: 51 m2
Užitná: 51 m2
Druh kontraktu: nevýhradní
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 10
Podlaží: 6. podlaží
Zařízení: zařízeno
Typ domu: Vícepatrový
Dostupnost pozemku:
Výtah: ano
Balkon: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí