nezadáno
ne

Prodej bytu, 127 m2

15 750 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu +parkovací stání 450.000,- a sklep 280.000,-

Představujeme vám podkrovní mezonet o celkové podlahové ploše 127 metrů čtverečních s dispozicí 5+kk s vlastním podzemním parkováním, prostorným sklepem a zázemím uzavřeného nádvoří.

Mezonetový byt má nejmodernější vybavení a přitom stále dýchá historickou atmosférou, kterou podtrhují všudypřítomné dřevěné prvky - podlahy, schody nebo krovy. Najdete zde předsíň s komorou a praktickou toaletou a koupelnu s vanou. Obývací pokoj s plně zařízenou kuchyňskou linkou ve světlých barvách v kombinaci se dřevem, který má komfortních 32 metrů čtverečních. Dále dva pokoje, které můžete zařídit jako ložnice nebo pracovnu a pokoj pro hosty. V podkrovním patře jsou pak další dvě ložnice a druhá koupelna, pro maximální pohodlí všech členů domácnosti. Byt je klimatizovaný, takže se můžete těšit na celoroční tepelný komfort. K dispozici budete mít samozřejmě i internet a kabelovou televizi.

Jinonický dvůr má mimořádné kouzlo i skvělou polohu. Získáte výhled na rybník, 5 min. od domu na vás čeká golfové hřiště, v dosahu je ale i veškeré zázemí jako obchodní centrum Nové Butovice, německá škola nebo stanice metra B - Nové Butovice. A to hlavní je, že do centra Prahy to máte pouhých 10 minut. Neváhejte mě prosím kdykoliv kontaktovat a já Vám byt rád představím. Třída energetické náročnosti budovy: C - Úsporná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 15 750 000 Kč
ID inzerátu: 7933261
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 0982
Stát:
Kraj:
Lokalita:
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 5+kk a větší
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: po rekonstrukci
Užitná: 127 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 4
Podlaží: 3. podlaží
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí