nezadáno
ne

Prodej bytu 1+kk, 42 m2

Líšťany, Hunčice, okres Plzeň-sever

Inzerát je starší než 6 měsíců!

2 490 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Nabízíme k prodeji byt 1+kk v dokončovaném developerském projektu výstaveb a kompletních rekonstrukcí "Rezidence Hunčice". Byt o rozloze 42,03 m2 se nachází ve 2. NP domu se 4 byty. Jedná se o stylový a zároveň praktický byt, který nabízí menší vstupní halu, koupelnu s vanou a s toaletou a prostornou obytnou kuchyni. V bytě je podlahové vytápění a příprava na krbová kamna. Dům je kompletně zateplený. K bytu je možné přikoupit parkovací stání.
Veškerá občanská vybavenost se nachází v přilehlých Líšťanech a Všerubech (obecní úřad, pošta, mateřská školka, základní škola do 9. stupně). Obec se nachází cca 10 minut cesty autem od Plzně a od hypermarketu Globus. Cesta do centra zabere dalších cca 8 minut. Právě dochází k výstavbě přivaděče a průtahu Plzní, který dopravu do všech částí města ještě více usnadní. Veřejná doprava je zajišťována autobusy Plzeňského kraje.
V celém komplexu došlo ke kompletní rekonstrukci, modernizaci a přestavbě na bytové domy (1+kk, 2+kk a 3+kk). Většina bytů je stavebně dokončena a v nejbližší možné době bude zahájeno kolaudační řízení
.Hunčice jsou malebná vesnička, kterou obklopuje hezká příroda a zároveň je velmi blízko krajskému městu Plzeň.
Byty jsou perfektní na samotné bydlení a vzhledem ke stále se rozrůstající aglomeraci Plzně, jsou také ideální investicí. Všechny informace jsou také k dispozici na oficiálním webu - rezidencehuncice.cz.
Doporučujeme osobní prohlídku.

Celkem: 2 490 000 Kč
ID inzerátu: 7931658
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: P042238
Stát: Česká republika
Kraj: Plzeňský
Lokalita: Líšťany, Hunčice, okres Plzeň-sever
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 1+kk
Energetický štítek: C
Vlastnictví: sro
Stav nemovitosti: novostavba
Plocha: 42 m2
Obytná: 42 m2
Užitná: 42 m2
typ: cihlový
Podlaží: 1. podlaží