nezadáno
ne

Prodej bytu 2+kk, 60 m2

Inzerát je starší než 6 měsíců!

6 499 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu vč. provize RK a právního servisu

Nabízíme k prodeji byt o dispozici 2+kk s balkonem, v ulici T. G. Masaryka, Horoměřice. Byt se nachází ve 4. patře novostavby z roku 2018 a je součástí projektu Velká Brána.
Plocha bytu je 60,3 m2 plus balkon 7,2 m2. V ceně bytu je sklep a venkovní stání. Dispozici bytu tvoří prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice, koupelna s WC, předsíň. Byt je vybaven kuchyňskou linkou včetně spotřebičů (myčka, varná deska, digestoř, elektrická trouba, mikrovlnná trouba). Velkou výhodou je energetická náročnost budovy B, která je velmi úsporná. Jižní a jiho-zapadni směr oken v bytě zaručuje nejlepší využití denního světla.
Horoměřice jsou skvělým místem pro bydleni, pro ty, co chtějí žít kousek od Prahy a přesto v zeleni a klidu.
Hned před areálem je autobusová zastávka. Každou čtvrt hodinu odsud odjíždějí autobusy do metra Bořislavka, kam dojedete za pouhých 15 minut.
V obci je veškerá občanská vybavenost, jako lékárna, pošta, knihovna, základní škola a několik mateřských škol. Nakupovat můžete přímo v obci, která vás překvapí velkým množstvím obchodu včetně nového Lidlu. Pro větší nákup můžete jednoduše dojet do Outletu v Tuchoměřicích nebo obchodního centru Šestka.

Koupě bytu lze financovat hypotékou, s vyřízením které Vám rádi pomůžeme.
V případě, že současně projeví zájem o koupi více vážných zájemců, si majitel vyhrazuje právo vybrat podle kvality předložené nabídky.
Spolupráce s realitními makléři je vítána a podporována. Třída energetické náročnosti budovy: B - Velmi úsporná dle vyhlášky č.78/2013 Sb..

Celkem: 6 499 000 Kč
ID inzerátu: 7932885
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 0504
Stát:
Kraj:
Lokalita:
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 2+kk
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: novostavba
Užitná: 60 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 5
Podlaží: 4. podlaží
Sklep: ano
Voda: ano
Balkon: ano