nezadáno
ne

Prodej bytu 2+1, 53 m2

Interbrigadistů, Přerov, Přerov I-Město, okres Přerov

Inzerát je starší než 6 měsíců!

neuvedena

cena u makléře

Příjemný, světlý byt 2+1, neprůchozí pokoje, s krátkou dostupností do centra města. Tak takový výjimečný byt si vám dovoluji nabídnout. Velkou předností jsou zcela určitě právě samostatné neprůchozí pokoje. Proto tento byt může být nejen vaším novým domovem, ale rozhodně může být i skvělou investicí.


Byt je umístěn v 3. poschodí panelového domu. Bytová jednotka je sice v původním stavu, ale velmi dobře udržovaná. Dá se v ní bez problémů ihned bydlet. Dokonce i veškeré vybavení v bytě lze v případě zájmu zanechat.


Podlahová plocha bytu je 53,2 m2.
Rozměry:
Kuchyň 8,6m2
Pokoj 18,4m2
Pokoj 12,3m2
Předsíň 9,4m2
Spíž 0,5m2
Koupelna 2,1m2
WC 0,9m2
Sklep 1,0m2
Balkon 1,9m2



Vzhledem k tomu, že všechna okna jsou orientována na jihovýchodní stranu, jedná se o teplý, prosvětlený byt. Z oken se díváte do zeleně. Prostě je tu klid a velmi příjemné bydlení, i když jste poblíž centra města.



Byt je opravdu moc hezký a klidný. V domě je jen pár bytů a obyvatelé se o dům hezky starají. Je vhodný jako investice, ale perfektní zázemí zajistí i pokud jste mladá rodina s dítětem nebo pár, který rodinu teprve plánuje.

A lokalita? Vše máte hned za rohem, ať je to MHD, škola, školka, obchody, kousek na Zimní stadion. A do centra města to máte procházkovou chůzí pět minut. Tohle je výzva, pokud hledáte nový domov na perfektní adrese.


Pokud se vám byt líbí, tak mi zavolejte nebo napište. Já vám přepošlu ještě více informací k této prodávané nemovitosti a domluvíme se na termínu prohlídky.


Mějte se moc krásně a budu se na vás těšit na prohlídce. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 0 Kč
ID inzerátu: 7932821
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 0569
Stát: Česká republika
Kraj: Olomoucký
Lokalita: Interbrigadistů, Přerov, Přerov I-Město, okres Přerov
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 2+1
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: dobrý
Užitná: 53 m2
typ: panelový
Počet nadzemních podlaží: 5
Podlaží: 4. podlaží
Typ vytápění: Ústřední dálkové
Sklep: ano
Voda: ano
Balkon: ano