nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 220 m2

Jemnice, Panenská, okres Třebíč

3 900 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu včetně právního servisu a služeb, neplatíte provizi

Nabízím Vám k prodeji dva cihlové přízemní rodinné domy, které tvoří jeden blok v obci Jemnice, části obce Panenská, okresu Třebíč.
Stav domu je před rekonstrukcí. Zastavěná plocha činí 330m², užitná plocha je 220m² a plocha všech parcel je celkem 2230m². Vstupy do domů jsou orientovaný severovýchodním směrem, májí 6 obytné místnosti, kuchyň, koupelny s WC. Dům je částečně podsklepený. Ve sklepě se nachází mimo jiné i kotelna s kotlem na tuhá paliva. Pod sedlovou střechou se nachází velký půdní prostor, který je možno také dále stavebně využívat. V současné době je v domě na podlaze beton, dlažba a v kuchyni a pokojích je plovoucí podlaha. Okna jsou kastlová dřevěná. Sítě: elektřina, voda z vlastní studny, odpad do jímky. Průkaz energetické náročnosti: třída G.
Pro ty, kteří hledají prostorný rodinný dům s potenciálem pro rekonstrukci, je tato nemovitost tou správnou volbou. Pokud jste zaujati a chtěli byste si nemovitost prohlédnout, neváhejte nás kontaktovat.
Panenská je vesnice, místní část města Jemnice. Rozkládá se na nejzazším západě okresu Třebíč asi 36 km na jihozápad od Třebíče a asi 4 km týmž směrem od Jemnice. Na hraniční přechod Písečné (Rakousko) je to pouhých 9 km jižním směrem. První písemná zmínka o ní pochází z roku 1717. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 3 900 000 Kč
ID inzerátu: 7912438
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 17919
Stát: Česká republika
Kraj: Vysočina
Lokalita: Jemnice, Panenská, okres Třebíč
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 5 mil.
Stav nemovitosti: před rekonstrukcí
Užitná: 220 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 1
Typ vytápění: Lokální tuhá paliva
Umístění objektu: V bloku
Terasa: ano
Sklep: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí