nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 170 m2

Vladislav, okres Třebíč

4 100 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Investoři pozor!

Představujeme Vám jedinečnou nabídku domu v městysu Vladislav, který představuje výjimečnou investiční příležitost. Tento objekt nabízí skvělý potenciál jak pro osobní bydlení, tak pro získávání pasivního příjmu z pronájmu. V současné době jsou v domě nájemníci, kteří za byt 3+1 v horním patře platí 15.000 Kč měsíčně plus energie, což je pro investory velmi lákavé. Jedná se o dlouhodobého nájemníka.

Popis nemovitosti:
Hlavní vchod vede do prostorného dvora, poskytujícího přístup do unikátního patrového sklípku. V jeho dolní části se nachází kotel.

Přízemí domu je před rekonstrukcí a skládá se z předsíně, chodby s domovním telefonem, koupelny s vanou, umyvadlem a toaletou, a spíže. Čtyři další místnosti nabízí různé využití – jedna jako kuchyně, další s výhledem na ulici a poslední nabízí klidný výhled do dvora.

V prvním patře se nachází obývací pokoj s kuchyňským koutem, kompletně vybavený kuchyňskou linkou, elektrickým sporákem a jídelním prostorem. Koupelna je vybavena rohovou vanou a dostatkem skříněk. Z obývacího pokoje je přístup do dalších místností, vhodných jako ložnice nebo dětský pokoj, s potřebou dokončení podlahy.

Dům se pyšní krásným výhledem skrz střešní okna a nabízí klidné bydlení s možností spojení historie s moderními prvky. V městysu Vladislav najdete veškerou občanskou vybavenost a další služby naleznete v nedaleké Třebíči.

Naše realitní kancelář Vám nabízí fotogalerii a 3D prohlídku domu, zajistíme výhodné financování a poskytneme kompletní právní servis. Neztrácejte čas a prozkoumejte s námi tento domov plný potenciálu.

Majitel si vyhrazuje právo prodeje nemovitosti nejvyšší nabídce.

Celkem: 4 100 000 Kč
ID inzerátu: 7939218
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Vysočina
Lokalita: Vladislav, okres Třebíč
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 5 mil.
Energetický štítek: G
Stav nemovitosti: dobrý
Užitná: 170 m2
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 1
Typ vytápění: Lokální plynové
Umístění objektu: Samostatný
Voda: ano
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí