nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 289 m2

Želiv, okres Pelhřimov

4 550 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Hledáte místo, které by mohlo být vaším domovem, útočištěm a zároveň i zdrojem příjmu? Hledáte nemovitost s potenciálem, kterou můžete přizpůsobit svým vlastním potřebám? Pak máme pro vás ideální nabídku - prodej domu v Želivu v okrese Pelhřimov.

Představujeme vám nemovitost, která není jen obyčejným domem. Tento dům se nachází v obci Želiv, na idylickém poloostrově ohraničeném místním rybníkem a řekou Želivkou, která je vyhledávaná jak pro možnost rybaření, tak pro další atrakce a akce. Jedná se o objekt, který sloužil k trvalému bydlení, ale nabízí limity jen vaší představivosti.

Dům může být po úpravě přestavěn na tři samostatné bytové jednotky, nabízí tedy ideální možnost pro podnikání v oblasti ubytovacích služeb. Představte si, jak vaši hosté užívají klidného prostředí Želivu, zatímco vy generujete příjem z pronájmu. A nebo si tento dům můžete ponechat jen pro sebe a vytvořit si z něj útulný rodinný dům, kde budete mít každý koutek podle svých představ.

Nemějte obavy, pokud jste dosud neměli zkušenosti s koupí nemovitosti. Naše zkušená realitní poradkyně Vám ráda ukáže nemovitost, poskytne vám všechny potřebné informace a dokonce vám může pomoci s financováním.
Neztrácejte čas a využijte tuto jedinečnou příležitost.
Kontaktujte nás ještě dnes a domluvte si prohlídku této jedinečné nemovitosti.
Jedná se o příležitost, kterou nechcete nechat ujít! Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 4 550 000 Kč
ID inzerátu: 7916667
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 18349
Stát: Česká republika
Kraj: Vysočina
Lokalita: Želiv, okres Pelhřimov
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 5 mil.
Stav nemovitosti: dobrý
Užitná: 289 m2
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 1
Umístění objektu: Samostatný
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí