nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 135 m2

Husova, Moravské Budějovice, okres Třebíč

4 000 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Naše společnost vám nabízí prodej rodinného domu s velkým potenciálem pro bydlení i podnikání na ulici Husova v Moravských Budějovicích.

Tento dům je určený ke kompletní rekonstrukci, což vám umožní vytvořit si interiér podle vašich představ. Celková zastavěná plocha domu činí 330 m2 a k němu patří pozemky o celkové ploše 1306 m2, které momentálně slouží jako zahrada. Na této zahradě najdete letní kuchyni, bývalé stáje, které slouží jako dílny, skladové prostory a sklep. V domě je již zavedený plyn, takže nebude problém ho připojit na všechny potřebné sítě.

V okolí této nemovitosti se nachází veškerá potřebná občanská vybavenost. V centru města se nachází obchody s potravinami, drogerie a banky. K dispozici jsou také zdravotnická zařízení, jako jsou ordinace praktických lékařů, zubní ordinace a lékárny. V blízkosti jsou také mateřské a základní školy, střední školy a knihovna.
Pro volný čas se v okolí nacházejí sportovní areály s fotbalovými a volejbalovými hřišti, tenisové kurty a tělocvičny. Na výběr máte také z několika fitness center a posiloven. V okolí města se nachází mnoho krásných přírodních lokalit a turistických tras, jako je přírodní park Rokytná, Bílé Karpaty a Pálava, které nabízejí skvělé možnosti pro turistiku, cykloturistiku, vodní sporty a rybaření.
V blízkosti se nachází také několik restaurací, kaváren a cukráren, kde si můžete vychutnat místní speciality a gastronomické zážitky. Celkově je oblast velmi dobře vybavená pro pohodlný a kvalitní život.

Pokud vás tato nemovitost zaujala, neváhejte a zavolejte si o více informací. Navíc pro vás zajistíme bezkonkurenční finanční servis a samozřejmostí u naší kanceláře je i virtuální prohlídka nemovitosti.

Těšíme se na prohlídku s vámi a na to, že vám umožníme mít vlastní domov nebo dokonce využít místo pro podnikání v této atraktivní lokalitě.

Celkem: 4 000 000 Kč
ID inzerátu: 7876214
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Vysočina
Lokalita: Husova, Moravské Budějovice, okres Třebíč
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 5 mil.
Energetický štítek: G
Stav nemovitosti: dobrý
Užitná: 135 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 2
Typ vytápění: Ústřední plynové
Umístění objektu: Samostatný
Voda: ano
Zahrada: ano
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí