nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 107 m2

Mohelnice, okres Šumperk

6 644 550 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Nabízíme Vám ke koupi moderní patrový rodinný dům s rovnou střechou a dispozicí 4kk. Dům je kompletně dokončený, zkolaudovaný a připravený k nastěhování. Je postaven s důrazem na maximální úsporu energie a využívá moderní technologie pro minimalizaci vlivu na životní prostředí. Pro regulaci vnitřní teploty je zde nainstalováno tepelné čerpadlo vzduch/voda s výkonem 6kW, které dokáže účinně a hospodárně ohřát celý dům. Na střeše mohou být nainstalované fotovoltaické panely, které snižují spotřebu elektrické energie v domácnosti a společně s bateriemi zajišťují nezávislost na energetických zdrojích – dům je připraven včetně kabeláže a vše již záleží jen na novém majiteli. Pro dokonalé teplo domova nechybí ani příprava pro krbová kamna. Celý dům byl postaven s použitím moderních a přesných materiálů, které nabízejí skvělou izolační schopnost a odolnost proti vnějším vlivům. To znamená, že i díky předokenním žaluziím se vám v domě bude bezpečně a pohodlně bydlet bez ohledu na roční období a také budete moci být klidný ohledně stavu domu i za několik let.
Nechte se překvapit důmyslnou dispozicí 4kk - v přízemí obývací pokoj (s krásnou, moderní stěrkou na jedné stěně) s kuchyňským koutem o celkové výměře 38m2 a v patře se třemi pokoji (15,5m2, 11,5m2 a 10,5m2) - vše s moderními vinylovými podlahami a podlahovým topením v celém domě a vkusnými dveřmi a zárubněmi. Ohromit oběma krásnými koupelnami vybavenými vanou, dvěma sprchovými kouty a nadstandartní sanitou včetně podomítkových baterií.
Na pozemku Vás čeká útulná zahrada s klidným posezením v soukromí, 2 parkovací stání (jedno pod přístřeškem a s přípravou pro dobíječku elektroauta) a praktická přístavba, vhodná na uložení kol, zahradního nábytku, nářadí, atd. Stání pro další auto je před domem. Na zahradě je retenční podzemní nádrž pro sběr a následné využití dešťové vody s kapacitou 2,2m3.
Celý projekt stojí na klidném místě s výbornou dostupností do centra města, a k rychlostní komunikaci do okolních oblastí. Nemovitost s označením V1 s rozlohou pozemku 221 m2 má zahradu na východní straně. Pokud hledáte moderní domov pro svou rodinu v Mohelnici, neváhejte nás kontaktovat a domluvit si prohlídku. Tento dům je připraven k nastěhování ihned!

Celkem: 6 644 550 Kč
ID inzerátu: 7855895
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Olomoucký
Lokalita: Mohelnice, okres Šumperk
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 10 mil.
Energetický štítek: C
Stav nemovitosti: novostavba
Užitná: 107 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 2
Typ vytápění: Ústřední elektrické
Umístění objektu: Rohový
Voda: ano
Zahrada: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí