nezadáno
ne

Pronájem bytu 3+kk, 72 m2

Hrudičkova, Praha, Chodov, Praha 11

25 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Zprostředkuji Vám pronájem krásného, zrekonstruovaného bytu s lodžií, v pražské čtvrti Chodov na Praze 4, v ulici Hrudičkova, jen 5 minut chůze na metro trasy C - Roztyly. Podlahová plocha bytu činí 72 m2. Byt disponuje 2 neprůchozími ložnicemi, které jsou vybaveny vestavnými skříněmi. Z větší ložnice se vstupuje na lodžii.
Na velkorysý obývací pokoj navazuje kuchyňský kout, s krásnou kuchyňskou linkou. Moderní kuchyňská linka je velice prostorná a prakticky řešená. Linka je vybavená vestavnými spotřebiči - myčkou, indukční varnou deskou, pečící troubou, mikrovlnnou troubou, digestoří a zcela novou lednicí s mrazákem. Součástí bytu je i pračka..
V koupelně oceníte vanu i sprchový kout. Příjemnou výhodou je podlahové vytápění koupelny. Velkým benefitem jsou dvě praktické komory v rámci bytu, skvělá je i velká předsíň s instalovaným systémem věšákové stěny a polic. K bytu dále náleží sklep.
Byt se nachází v 8.patře panelového domu, s výtahem a je velmi světlý.
V bytě je ústřední dálkové vytápění bytu a ohřev vody. Měsíční náklady: nájemné + zúčtovatelné zálohy na služby ve výši 5.000 Kč + přepis elektřiny na nájemce. Jistota ve výši 30.000 Kč + odměna zprostředkovatele.
V místě skvělá občanská vybavenost, Obchodní centrum Westfield Chodov 10 minut chůze, možnost sportovního vyžití v Krčském lese, v místě základní i mateřská škola. Byt je připraven k nastěhování. Třída energetické náročnosti budovy: C - Úsporná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 25 000 Kč
ID inzerátu: 7940274
Typ nabídky: pronájem
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 10313
Stát: Česká republika
Kraj: Praha
Lokalita: Hrudičkova, Praha, Chodov, Praha 11
Kategorie: Byty k pronájmu
Podkategorie: Vyšší cena,3+kk
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: dobrý
Užitná: 72 m2
typ: panelový
Počet nadzemních podlaží: 12
Podlaží: 9. podlaží
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí