nezadáno
ne

Prodej chalupy 90m2, pozemek 399m2

Bílá, okres Frýdek-Místek

2 500 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Hledáte klidné místo k rekreaci či k trvalému bydlení v krásné krajině s lesy a přírodou? Jsme potěšeni, že Vám můžeme představit tuto jedinečnou nemovitost, nacházející se v nádherném horském prostředí obce Korňa na Slovensku. Chalupa či rodinný dům je umístěna na rovném pozemku.

Nemovitost má dispozici 3+kk, koupelnu, WC. Se nachází v obci, Korňa. Korňa se stala dědinou roku 2023, zaujala přírodou a cestovním ruchem. Korňa je situovaná na severu Slovenska v okrese Čadca, která je obklopená pohořím Beskyd. Nachází se severozápadně od města Turzovka v blízkosti hraníc s Českem a Polskem. Oblast je velmi atraktivní a vyhledávaná turisty, sportovci. V nejbližším okolí najdeme turistické stezky, oblíbené hotely, Penzion Krivaň, restaurace.

Chalupa se skládá z původní místností typické podhorské chalupy a z novější změny na obytné místnosti. V přízemi se nachází vstup do domu (zádveří), chodba a dvě obytné místnosti, kuchyně a obývací pokoj. Kuchyň je vybavena varnou deskou. Z kuchyně je vstup na zastřešenou terasu 25m2. V přízemi domu se dále nachází koupelna se sprchovým koutem, WC. Ve středovém prostoru domu se nachází krbová kamna, která zpříjemní nejeden pochmurný podzimní či zimní večer a prohřejí celou nemovitost.
Chalupa disponuje připojením na obecní vodovod. Elektrická energie je samozřejmostí, neboť chalupa je připojena k elektrické síti, což zaručuje komfortní užívání této nemovitosti.

Výhody nemovitosti:
• v roce 2022 – 2023 probíhala rekonstrukce
• Nová elektřina, vodovodní a kanalizační rozvody, krbová kamna
• Nová střešní krytina, parozábrana, izolace, zesílené krovy
• Nové omítky, podlahy
• Nově položená zámková dlažba
• Parkování aut na pozemku

Celkem: 2 500 000 Kč
ID inzerátu: 7939955
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 20505
Stát: Česká republika
Kraj: Moravskoslezský
Lokalita: Bílá, okres Frýdek-Místek
Kategorie: Chaty a chalupy
Energetický štítek: G
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 90 m2
Zastavěná: 70 m2
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 2
Umístění objektu: Samostatný
Voda: ano
Elektřina: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí