nezadáno
ne

Prodej bytu 3+1, 68 m2

Obránců míru, Kopřivnice, okres Nový Jičín

2 250 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Nabízíme k prodeji prostorný byt o velikosti 3 + 1 se zasklenou lodžií na ulici Obránců míru 301 v Kopřivnici. Byt je v současné době družstevní s podanou žádosti o převod do vlastnictví osobního.
Samotný byt nabízí dostatek místa pro celou rodinu. Byt je v původním velmi zachovalém stavu a proto je zde možnost popustit uzdu Vaší fantazii nebo ve spolupráci s architektem vytvořit moderní bydlení. Prostorná kuchyně nabízí prostor pro jídelní kout i umístění lednice. Chodba nabízí dostatek místa pro vybudování vestavěných skříní na uložení bot i veškerého ošacení. V bytě se nachází 3 pokoje, které jsou využity jako ložnice a dětský pokoj, které Vám usnadní život s dětmi. Rodiče zde mohou vytvořit prostředí, ve kterém se jejich děti budou cítit příjemně.
Kromě toho je byt umístěn ve 3. podlaží 9-podlažního domu, což zajišťuje klid a bezpečí. Další výhodou této nemovitosti je výtah, který usnadní přístup do bytu, zejména pokud máte malé děti s kočárkem nebo těžké nákupy.
Tento byt je ideální pro rodiny s dětmi, protože nabízí výhodnou polohu blízko mateřské a základní školy. Rodiče se nemusí obávat dlouhých cest do školy a mohou své děti snadno doprovázet a vyzvedávat. Bezproblémové parkování zajišťuje parkoviště u Penny marketu vedle domu, zastávka autobusu je vzdálena jen několik kroků od domu.
Zdarma Vám zajistíme optimální variantu financování. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 2 250 000 Kč
ID inzerátu: 7932782
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 0778
Stát: Česká republika
Kraj: Moravskoslezský
Lokalita: Obránců míru, Kopřivnice, okres Nový Jičín
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 3+1
Energetický štítek: G
Vlastnictví: družstevní
Stav nemovitosti: dobrý
Užitná: 68 m2
typ: panelový
Počet nadzemních podlaží: 9
Podlaží: 3. podlaží
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí