nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 190 m2

Sedliště, okres Frýdek-Místek

3 750 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Kupte si dům.
Rodinný dům nabízející spoustu prostoru. Tento dům se nachází v obci Sedliště, jen 3 km od Frýdku-Místku nebo 10 km od Žermanické přehrady.
Částečně podsklepený dům byl postaven a zkolaudován v roce 1932, v roce 1967 byla provedena přístavba domu do současné podoby. Velké množství pokojů umožní bydlení pro početnou rodinu.
Tento dům nabízí skvělý potenciál pro nového majitele, který má zájem o vlastní úpravy a přizpůsobení domu svým představám. Ve vizualizaci Vám ukážeme návrh možné změny dispozice domu. V přízemí lze vytvořit obývací pokoj, kuchyni, jídelnu, velkou koupelnu, ložnici, samostatnou toaletu a šatnu. Patro potom bude sloužit k hraní dětí a odpočinek.
Topení zajišťuje plynový kotel s rozvody tepla do radiátorů. V koupelně umístěný elektrický bojler Vám ohřeje dostatek vody pro všechny členy domácnosti.
Vedle domu se nachází zděná přístavba s garáží a dvěma místnostmi na skladování nářadí, zahradní techniky, dřeva do krbu nebo jako dílna o celkové zastavěné ploše 48 m2. Další úložný prostor nabízí půda nad celou touto budovou. Zadní části zahrady je ideálním místem pro dětské hry.
Dům je napojen na veřejný vodovodní řád. Studna zajistí bezplatné zalévání zahrady a dostatek vody umožňuje napojení užitkové vody do domu a snížení provozních nákladů. Splašky jsou svedeny do kanalizace a tak nemusíte řešit každého čtvrt roku jejich odvoz.
O stavu a využitelnosti domu se ujistíte osobní prohlídkou. Zavolejte mi a potkáme se na prohlídce. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb.. Energetická náročnost budovy: 552 kWh/m2 za rok.

Celkem: 3 750 000 Kč
ID inzerátu: 7940513
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 10329
Stát: Česká republika
Kraj: Moravskoslezský
Lokalita: Sedliště, okres Frýdek-Místek
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 5 mil.
Stav nemovitosti: dobrý
Užitná: 190 m2
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 3
Umístění objektu: Samostatný

Kontakt na prodejce nemovitostí