nezadáno
ne

Prodej pozemku pro stavbu domu, 1041 m2

Karlovice, okres Bruntál

neuvedena

cena u makléře

Nabízíme k prodeji slunný stavební pozemek s výměrou 1041m2 v krásné lokalitě Jeseníků. Tento pozemek je ideální volbou pro ty, kteří touží po klidu a přírodním prostředí v srdci Jeseníků. S velkou plochou pozemku budete mít dostatek prostoru pro vytvoření svého vysněného domova a zahrady, kde si budete moci užívat sluneční paprsky a příjemné chvíle s rodinou a přáteli.

Tato lokalita vám nabízí nejen příjemné bydlení, ale také široké možnosti pro aktivní trávení volného času. V okolí se nachází mnoho turistických tras, které vás zavedou k malebným přírodním scenériím, vodopádům a výhledům na okolní kopce. Jeseníky jsou rovněž vyhlášené pro své lázně a wellness centra, kde si budete moci dopřát zasloužený odpočinek a relaxaci.

Pozemek se nachází v blízkosti veškeré občanské vybavenosti, jako jsou obchody, restaurace, školy a školky. Pro ty, kteří chtějí mít veškeré služby a pohodlí v dosahu, je tato lokalita ideální volbou.

Pokud hledáte místo pro stavbu svého vysněného domova v krásném prostředí Jeseníků, tento slunný stavební pozemek je pro vás tou správnou volbou. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Rádi vám poskytneme další informace a domluvíme si termín prohlídky.

Ing. Monika Veličková
Reality Investice Jeseníky

Celkem: 0 Kč
ID inzerátu: 7939613
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 10228
Stát: Česká republika
Kraj: Moravskoslezský
Lokalita: Karlovice, okres Bruntál
Kategorie: Pozemky, zahrady a historické stavby
Podkategorie: Pro bydlení
Plocha: 1041 m2
Voda: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí