nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 133 m2

Klidná, Ostrava, Muglinov, okres Ostrava-město

4 300 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Nabízíme k prodeji rodinný dům v klidné ulici Klidná, v části obce Muglinov - Ostrava-město. Tato nemovitost je ideální pro rodiny s dětmi, protože se nachází v klidné a bezpečné lokalitě. Jak už napovídá název ulice. Dům prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2017, což znamená, že se můžete těšit na nové vyzdění, zateplení, jak domu tak střechy, podlahové vytápění, novou elektřinu a moderní vybavení, krb, který vytváří příjemnou atmosféru pro chladné zimní večery.
Děti budou nadšeny z dětského pokojíčku, který je vybudován v celém podkroví a má vestavěné skříně a díky prostoru i svou vlastní hernu, kde si mohou hrát a bavit. V okolí domu najdete také mnoho atrakcí pro děti, jako jsou školy, školky a parky, ZOO, které jsou v docházkové vzdálenosti.
Dům disponuje sice menší, ale dostačující zahradou, kde mohou děti bezpečně hrát a rodiče si mohou užívat relaxace na terase. K dispozici je také sklep, který nabízí buď dostatek úložného prostoru nebo jak momentálně je vybudován pro potřeby služeb.
V blízkosti domu se nachází veškerá občanská vybavenost, včetně supermarketu, který usnadní vaše každodenní nákupy. Dům je napojen na septik a dálkový vodovod. Pro vaše pohodlí je k dispozici 230V a 380V elektřina a také internetové připojení. Dům je snadno dostupný prostřednictvím MHD a autobusového spojení. Celkově je tato nemovitost ideální pro rodiny, které hledají větší bydlení se zahradou nedaleko centra Ostravy. Celková zastavěná plocha činí 64m² a užitná plocha je 133m². Dům je patrový a má 3 podlaží. Parcela má plochu 303m². K dispozici jsou také 2 parkovací místa před domem i u domu. Náklady na dům cca 4 800,-Kč. Dojezdová vzdálenost od centra Ostravy je 7minut. Veškerá Nová projektová dokumentace k domu bude předána. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 4 300 000 Kč
ID inzerátu: 7939094
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 20425
Stát: Česká republika
Kraj: Moravskoslezský
Lokalita: Klidná, Ostrava, Muglinov, okres Ostrava-město
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 5 mil.
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 133 m2
typ: skelet
Počet nadzemních podlaží: 3
Umístění objektu: Řadový
Voda: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí