nezadáno
ne

Prodej obchodních prostorů, 89 m2

Klatovská, Železná Ruda, okres Klatovy

4 933 500 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Na prodej komerční prostor v přízemí právě budovaného multifunkčního domu Rezidence Skalka v Železné rudě. Projekt nabízí unikátní možnost vlastního bydlení, rekreace a odpočinku v nejvyhledávanějším horském letovisku na Šumavě, v Železné Rudě. Luxusní horské apartmány s terasami nebo balkony a v přízemí komerční prostory, kde si mohou nejen majitelé apartmánů užívat fitness centrum s horolezeckou stěnou, restauraci, vinotéku a další.

Předmětem prodeje je obchodní prostor o ploše 89,7 m2, který tvoří hlavní obchodní místnost s výlohou a dále zázemí vč. sociálního zařízení. K prostoru patří také 1 parkovací stání přímo před domem. Aktuálně jsou v nabídce poslední tři komerční prostory od výměry 83,4 m2 až po 239,8 m2.

Rezidence Skalka je moderní budova využívající nejnovější technologie. Nabídne zelené střechy, nádrže a rozvody dešťové vody, tepelná čerpadla, dobíjecí stanici pro elektromobily a mnoho dalšího. Stavba byla zahájena v 7/2020, finální dokončení je plánováno na jaro 2024. Pro více informací nás kontaktujte.

Celkem: 4 933 500 Kč
ID inzerátu: 7935834
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 54297
Stát: Česká republika
Kraj: Plzeňský
Lokalita: Klatovská, Železná Ruda, okres Klatovy
Kategorie: Komerční objekty
Podkategorie: Obchodní
Energetický štítek: B
Stav nemovitosti: výstavba
Zastavěná: 89 m2
typ: skelet
Typ vytápění: Jiné
Výtah: ano
Voda: ano
Elektřina: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí