nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 150 m2

Krále Jiřího, Dobřany, okres Plzeň-jih

4 800 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu cena včetně provize RK a právního servisu

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje možnou koupi rodinného domu v Dobřanech, okr. Plzeň-jih. Dům bude mít téměř sto let a na své stáří je v dobré kondici, ale nějakou námahu a peníze po vás chce , ať vydrží aspoň dalších 100 let .

Lokalita: krásná - město Dobřany disponuje veškerou občanskou vybaveností, neustále se rozvíjí, má perfektní sportoviště velkého rozsahu, čisté životní prostředí, za domem máte tenisové kurty, park s krásným rybníkem, přírodní koupací jezírko a spoustu dalších vymožeností, v dosahu 10 min. dálnice D5, do Plzně autem za 20 min., na hranice s DE Rozvadov 45 min., Praha 1h 20 min. , no pravda, při kolonách trošku více.

Pozemek: tak akorát - celkem 371 m čtv. , část tvoří klidná zahrada za domem, stranou uličního ruchu, na pozemku roste několik ovocných stromů , je k dispozici vlastní studna s užitkovou vodou, dále jsou na pozemku přístavky a zděná garáž pro osobní automobil. Jeden vůz lze parkovat také před garáží na zpevněné ploše.

Rodinný dům: bydlet se tady bude parádně jak velké rodině, tak možná i dvěma menším domácnostem. Cca 2/3 zastavěné plochy domu podsklepeny - v suterénu se nachází plynový kotel , několik sklípků a vedlejší vstup na zahradu. Z původních prvků byly v domě vyměněny plastová okna a vchodové dveře. V přízemí najdete dvě větší místnosti, které lze i propojit nebo spojit v jednu a stávající kuchyň, koupelnu s WC, komoru, vstupní chodbu, vnitřní prostornou chodbu a schodiště do sklepa a do patra. Tam se nacházejí dvě větší místnosti. V jedné z nich je vchod do kuchyně. Dále WC, malá koupelna, komora a vstup na lodžii , která je vymezena nad vstupním prostorem do domu. Půdní prostor není obyvatelný, ale čistý, možno skladovat sezonní věci. Podívejte se na půdorys podlaží ve fotogalerii. Dům byl užíván jako dva menší samostatné byty. Dům má své kouzlo, je ihned bez problémů obyvatelný. Nicméně nemá současný moderní standard bydlení, rekonstrukce by byla zapotřebí.

Technické sítě : něco peněz to taky chtít bude - dům je připojen na obecní odpadní kanalizaci a vodovod, přívod el. energie a zemní plyn. Tím je dům vytápěn, plynový kotel je již staršího data, ovšem otopná soustava sestává z novějších radiátorů a měděných trubek, tam není investice zapotřebí. Střecha je velmi dobře udržovaná, částečně plechová, částečně pálená taška, krov domu je v pořádku, stejně tak statika.

Dům je vyklizen, připraven k předání novému majiteli hned jak bude zaplacena kupní cena a vyřízena veškerá administrativa spojená s převodem vlastnictví.

Více informací získáte na prohlídce nemovitosti. Nezapomeňte shlédnout video prohlídku, najdete ve fotogalerii nebo jako odkaz Spustit video vedle oddílu fotek. Kontakty na makléřku jsou uvedeny u inzerce. Kdo z Vás by řešil finance - i zde Vám poradím, jak na to. Mám více než 17eté zkušenosti z oboru hypoték a pojištění. Ev. číslo: 644908.

Celkem: 4 800 000 Kč
ID inzerátu: 7933725
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 644908
Stát: Česká republika
Kraj: Plzeňský
Lokalita: Krále Jiřího, Dobřany, okres Plzeň-jih
Kategorie: Rodinné domy
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: před rekonstrukcí
Plocha: 150 m2
Užitná: 150 m2
Zastavěná: 155 m2
Pozemku: 371 m2
Druh kontraktu: výhradní
typ: smíšený
Zařízení: částečně zařízeno
Umístění objektu: Samostatný
Počet bytů: 1
Sklep: ano
Balkon: ano
Garáž: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí