nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 146 m2

Záhoří, Horní Záhoří, okres Písek

9 890 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu Cena včetně provize a právního servisu.

První prohlídkový den se bude konat v sobotu 11.11.2023.
Prodej právě dokončené novostavby velkého rodinného domu o dispozici 5+kk + 2x terasa, zapuštěný bazén, + 3x kryté parkovací stání, na pozemku o velikosti 854 m2. Opravdu velkorysý dům i pro početnější rodinu.
Nejedná se o produkt klasického developera. Toto je čistě rodinný projekt a dům je vybaven tak, aby se zde rodina cítila skutečně komfortně.

Co se týče technologií a vybavení, v celém domě je podlahové topení v kombinaci s tepelným čerpadlem špičkové značky De Dietrich (energetická třída čerpadla A++) s chytrým ovládáním a možností ovládání odkudkoliv přes mobilní aplikaci. Okna a francouzské dveře jsou osazeny izolačními trojskly a pokud byste do budoucna zvažovali na dům instalovat solární panely, je zde již hotová příprava s potřebnými prostupy. A jestli jste občas i romantické duše, v obývacím pokoji nechybí komín a stačí jen připojit krb, který přesně zapadne do stylu Vašeho obývacího pokoje.

Co se týče dispozice, připravte se zde na skutečně povedené uspořádání, které si zamilujete. Oceňuji skutečně funkční prostor pro celou rodinu. Příjemně velký obývací pokoj s výstupy na dvě terasy, prostor kuchyně s praktickou komorou, v centrální části nechybí hlavní koupelna a samostatná toaleta. Dále si jistě zamilujete hlavní ložnici s šatnou, vlastní koupelnou a přímým výstupem na terasu s bazénem. Neodpustím si zmínit i velkou technickou místnost, kde je schované nejen tepelné čerpadlo, ale je zde vyhrazený prostor i na pračku se sušičkou.

Pokud se Vám tato novostavba líbí, napište mi přes kontaktní formulář nebo zavolejte a domluvíme se na prohlídce. Mnohem víc informací o nemovitosti najdete na webu miroslavunger.cz/novy-bungalov

Budu se na Vás těšit.

Realitní makléř,
Miroslav Unger Třída energetické náročnosti budovy: C - Úsporná dle vyhlášky č.264/2020 Sb.. Energetická náročnost budovy: 97 kWh/m2 za rok.

Celkem: 9 890 000 Kč
ID inzerátu: 7934995
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 9902
Stát: Česká republika
Kraj: Jihočeský
Lokalita: Záhoří, Horní Záhoří, okres Písek
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 10 mil.
Stav nemovitosti: novostavba
Užitná: 146 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 1
Umístění objektu: Samostatný
Voda: ano
Zahrada: ano
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí