nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 288 m2

České Budějovice, České Budějovice 6, okres České Budějovice

19 500 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

RD s pozemky, České Budějovice
Rodinný dům je samostatně stojící, nepodsklepený, jednopodlažní objekt přibližně půdorysného tvaru písmene „U” s přistavěnou dvojgaráží, s valbovou střechou a s provedenou vestavbou podkroví. v minoritní části půdorysu. Hlavní vstup do objektu je ze severní fasády, další vstupy jsou z obývacího pokoje a kuchyně. V objektu je jedna bytová jednotka vel. 7+kk, která je užívána vlastníky k trvalému bydlení. V objektu je garáž o dvou stáních, která je provozně s objektem RD propojena.
,Při „prodeji“ nemovitosti z insolvenčního řízení se všeobecně může jednat o jednoduchý proces, kde se díky takovému „prodeji“ může kupující dostat k velmi výhodné kupní ceně.
Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Prezentace byla vytvořena se záměrem umožnit potencionálním zájemcům předložit jejich nabídku kupní ceny přímo Insolvenčnímu správci. Služby spojené s poskytnutím dalších informací ke konkrétním detailům insolvenčního řízení jsou zpoplatněny dle ceníku služeb společnosti, který je k dispozici před registrací k požadované službě. V případě Vašeho zájmu o více informací nás kontaktujte prostřednictvím níže uvedeného formuláře nebo na e-mail insolvence@s-drazby.cz. Uváděné informace se mohou lišit od aktuálního stavu samotného insolvenčního řízení vzhledem k informacím, které nebyly doposud v insolvenčním rejstříku zveřejněny
V případě potřeby zajištění financování, Vám můžeme pomoci najít řešení.

Celkem: 19 500 000 Kč
ID inzerátu: 7939656
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Jihočeský
Lokalita: České Budějovice, České Budějovice 6, okres České Budějovice
Kategorie: Rodinné domy
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 288 m2
Pozemku: 2793 m2
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 1
Zařízení: nezařízeno

Kontakt na prodejce nemovitostí