nezadáno
ne

Prodej pozemku pro stavbu domu, 1659 m2

Chlum u Třeboně, Lutová, okres Jindřichův Hradec

1 970 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Nabízím k prodeji pozemek o výměře 1.659m2 v okrajové části obce Lutová, která spadá do městyse Chlum u Třeboně. Obec se nachází 17km od Třeboně a 21 km od Jindřichova Hradce.

Nabízený pozemek je možné využít pro stavbu za účelem bydlení, a to jak trvalého nebo rekreačního. Stavbu je vhodné umístit do přední části pozemku, ke které jsou přivedeny veškeré inženýrské sítě a je snadno dostupná od asfaltové komunikace. Spodní část pozemku je vhodné využít pro vybudování zahrady, doplnění dalšími stromy, popř. vybudování jezírka - posílit tak ještě více soukromí pozemku. Boční (jižní) strana pozemku je částečně zalesněná náletovými dřevinami. Buď lze vymýtit a rozšířit tak osluněnou plochu zahrady, nebo naopak využít jako přirozený předěl se stromy. K pozemku je přivedena elektrická energie, vodovod i kanalizace.

Lutová je jedna z nejstarších obcí na Třeboňsku a zachovala si typický ráz této oblasti. Leží v malebné krajině s unikátní sítí rybníků, historickým městem Třeboň a zachovalou vesnickou architekturou, tato oblast patří mezi nejkrásnější oblasti jižních Čech. Jsou zde kulturní památky i zajímavé lokality CHKO Třeboňsko a vše propojuje hustá síť cyklotras. Přímo na návsi v Lutové se schází tři cyklostezky nebo z Lutové do Třeboně vede turistická trasa, která vás provede unikátní Chlumecko-Lutovskou rybniční soustavou. Přímo obcí prochází cyklistická trasa podél Chlumecko Lutovskou rybniční soustavy.



V případě, že vás tento unikátní pozemek zaujal, neváhejte mě kontaktovat.

Celkem: 1 970 000 Kč
ID inzerátu: 7932727
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 0671
Stát: Česká republika
Kraj: Jihočeský
Lokalita: Chlum u Třeboně, Lutová, okres Jindřichův Hradec
Kategorie: Pozemky, zahrady a historické stavby
Podkategorie: Pro bydlení
Plocha: 1659 m2

Kontakt na prodejce nemovitostí