nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 186 m2

Nádražní, Slavičín, Hrádek na Vlárské dráze, okres Zlín

Inzerát je starší než 6 měsíců!

4 390 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu Konečná cena včetně provize a právních služeb

Se souhlasem majitele Vám nabízím k prodeji velký rodinný dům se zahradou ve Slavičíně.

Rodinný dům se nachází v klidné části města Slavičín. Je řešen jako dvoupodlažní o dispozici 2+KK a 3+1.
V přízemí se nachází předsíň, pokoj s kuchyňským koutem, ložnice, šatna, sociální zařízení a chodba se schodištěm. V patře jsou tří pokoje, kuchyň, sociální zařízení a balkon. V přízemí domu je rovněž průjezd, který slouží jako vjezd do dvora.
Ve dvoře se nachází výminek 2+KK se sociálním zařízením, kotelna a další hospodářské místnosti.

Dům je napojen na elektřinu, vodu a kanalizaci, plynová přípojka končí před domem. Vytápění je ústřední s radiátory, zdrojem tepla je kotel na tuhá paliva nebo elektrokotel.

Příjezd k domu je po asfaltové komunikace, parkování před domem nebo ve dvoře.

Za dvorem pokračuje krásná velká zahrada se vzrostlými ovocnými stromy. Je tudy možný další příjezd k zadní části domu a také možné budoucí další stavební místo.

Dům má velký potenciál, je možno ho užívat jak k bydlení, tak i ke komerčním účelům (kanceláře, ordinace, sídlo firmy apod.). Lze ho rovněž přebudovat na penzion či případně ubytovnu. K tomuto účelu již byla zahájena rekonstrukce rozvodů zdravotechniky a vytápění.
Další výhodou je to, že veškeré pozemky o výměře 1.669 m2 jsou v územním plánu vedeny jako pozemky stavební, jsou určeny pro individuální bytovou výstavbu. V blízkosti se již začalo s výstavbou rodinných domů.

Ve městě Slavičín je veškerá občanská vybavenost. Je odsud výborné dopravní spojení do Zlína i lázní Luhačovic. V okolí je krásná příroda s rozlehlými lesy protkaná množstvím cyklostezek.

Financování je možné hypotékou i úvěrem ze stavebního spoření. Obojí Vám pomůžeme vyřídit. Protože ještě nebyl předložen PENB, uvádíme zatím třídu G.

Ohledně prohlídek můžete volat makléři kdykoliv. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 4 390 000 Kč
ID inzerátu: 7934112
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 19924
Stát: Česká republika
Kraj: Zlínský
Lokalita: Nádražní, Slavičín, Hrádek na Vlárské dráze, okres Zlín
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 5 mil.
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 186 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 2
Umístění objektu: Řadový