nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 160 m2

U Skály, Ostrava, Krásné Pole, okres Ostrava-město

Inzerát je starší než 6 měsíců!

3 700 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Hledáte příjemné a atraktivní bydlení? Nabízím exklusivně RD k rekonstrukci ve výborné lokalitě nedaleko Ostravy-Poruby. Dům o dispozici 2x 4+1 je tak rozdělen na dvě bytové jednotky a je celý určen k rekonstrukci (na dům byl vystaven statistický posudek ze dne 28.03.2023).Na domu neváznou žádné závažné potíže ,střecha domu včetně krovu je v pořádku.
Dům je napojen na veřejný vodovod, jsou zde nové rozvody elektřiny (rok 2016-2017), kdy je elektřina navedena i do garáže. Na pozemku je tříkomorová jímka, kdy odpady jsou řešeny jím z kuchyně a koupelny jsou napojeny na obecní kanalizaci.
Přízemní prostory jsou vytápěny krbovými kamny, či plynovým kotlem (rok 2021), v patře je možnost regulovat teplo pomocí regulátoru. Ohřev teplé vody zajišťuje plynový kotel. RD je částečně podsklepený a jeho součástí je i garáž na jedno vozidlo.
Velmi pěkný pozemek o ideální velikosti. Veškerá občanská vybavenost v okolí domu. MHD, pošta, obchod, úřad, vše v docházkové vzdálenosti cca 8 minut. Financování nemovitosti možné i hypotékou, zajistím. Dům byl kontrolován statikem i odborníky ve stavebnictví a už je v současnosti zbavován veškerých břemen a minulosti a bude tak k prodeji zcela v pořádku! Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 3 700 000 Kč
ID inzerátu: 7934025
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 19848
Stát: Česká republika
Kraj: Moravskoslezský
Lokalita: U Skály, Ostrava, Krásné Pole, okres Ostrava-město
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 5 mil.
Stav nemovitosti: dobrý
Užitná: 160 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 2
Umístění objektu: Samostatný