nezadáno
ne

Prodej bytu 1+1, 41 m2

Masarykova, Roztoky, okres Praha-západ

Inzerát je starší než 6 měsíců!

neuvedena

info v RK, včetně realitních služeb, včetně provize

Exkluzivně nabízíme prodej krásného bytu v osobním vlastnictví, který se nachází ve třetím patře cihlového domu. Jedná se o nástavbu z roku 2001. Dům je po celkové revitalizaci. V domě je k dispozici kočárkárna a k bytu náleží sklepní kóje. Parkování před domem možné.
Vstupem do předsíně bytu zjistíte, že se jedná o velice hezký, světlý a prostorný byt, který je ve velmi dobrém stavu. Z pokoje je vstup na lodžii, která zajistí krásný výhled do zeleně a okolí. Kuchyně je vybavena vestavěnou troubou a sklokeramickou deskou. V kuchyni je také prostorná kombinovaná lednice s mrazákem. Francouzské okno v kuchyni, zajistí potřebné světlo. Koupelna je vybavena vanou a je společná s WC. Topení je zajištěno plynovým kotlem. Nízké měsíční náklady ve výši 2.400,-Kč jsou výhodou. Byt je ihned k dispozici.
Nedaleko domu se nachází autobusová zastávka se spojením do Dejvic a výhodou bydlení v Roztokách je také vlakové spojení do centra Prahy.
Pokud Vás tato nabídka zaujala, neváhejte mě kontaktovat pro domluvení prohlídky. Zajištění financování Vám ráda zprostředkuji.

Celkem: 0 Kč
ID inzerátu: 7933745
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Středočeský
Lokalita: Masarykova, Roztoky, okres Praha-západ
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 1+1
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 41 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 1
Podlaží: 3. podlaží
Typ vytápění: Ústřední plynové
Voda: ano
Elektřina: ano
Plyn: ano