nezadáno
ne

Prodej bytu 1+1, 32 m2

Rudé armády, Mníšek pod Brdy, okres Praha-západ

3 300 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Ráda vám představuji útulný byt, který se právě dostává do nabídky ke koupi v Mníšku pod Brdy.

Bydlení v Mníšku je radost pro milovníky krásné přírody, nadšence do historie, sportovce, společensky založené lidi i pro ty, kteří preferují ticho a klid. Malé město, v němž se báječně žije, nabízí svým obyvatelům vše potřebné na dosah a zároveň leží na strategické dopravní spojnici Prahy a západní poloviny Jihočeského kraje, přičemž do Prahy je to z Mníšku pár minut. Mníšečtí se rádi setkávají na nejrůznějších kulturních, sportovních a společenských akcích v průběhu celého roku a funguje zde bezpočet tematických spolků pro děti i dospělé. Město a jeho okolí je ideální na procházky, návštěvy kulturních památek, sport i odpočinek.

Nabízený byt má dispozici 1+1 (32 m2) a prošel kompletní rekonstrukcí. K bytu náleží praktická prostorná komora přímo na patře a na bonus ještě sklep, takže místa pro uložení věcí je tu víc než dost. Kompletní měsíční náklady na bydlení jsou cca 3.000,- Kč.

Využijte možnost virtuální prohlídky a pro prohlídku osobní či další informace mě neváhejte kontaktovat. Třída energetické náročnosti budovy: D - Méně úsporná dle vyhlášky č.78/2013 Sb..

Celkem: 3 300 000 Kč
ID inzerátu: 7931032
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 373706
Stát: Česká republika
Kraj: Středočeský
Lokalita: Rudé armády, Mníšek pod Brdy, okres Praha-západ
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 1+1
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 32 m2
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 4
Podlaží: 3. podlaží
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí