nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 250 m2

Chvalšiny, okres Český Krumlov

Inzerát je starší než 6 měsíců!

7 500 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Ráno vstanete a načerpáte energii procházkou po vlastní velké zahradě. Večer příjemně posedíte s rodinou u ohně. V této nemovitosti najdete dostatek prostoru pro velkou rodinu a krásná zahrada i okolí domu, jsou největšími výhodami této nemovitosti. Přestože je dům uprostřed obce Chvalšiny, jedná se o velmi klidné místo. Dům se nachází těsně pod dolní částí náměstí, kde je obchod a restaurace, nedaleko je škola a školka. Obec Chvalšiny se nachází na trase Český Krumlov (10 km) - Prachatice (26 km) a 31 km od centra Českých Budějovic. Autem si kdykoliv snadno zajedete na Šumavu, nebo na Lipno. Ale i když zůstanete ve Chvalšinech, jste stále obklopeni krásnou přírodou a přímo ze zahrady vidíte horu Kleť. V blízkém okolí je spousta možností k příjemnému, aktivnímu trávení volného času, turistice a zimním i letním sportům.

V přízemí domu jsou 2 byty, dispozičně 5kk (3kk + 2 pokoje v podkroví) a 2kk, obě bytové jednotky mají samostatné WC a koupelnu. Navíc je u domu velká hospodářská část sloužící jako sklad a dílna. K dispozici je samostatná kotelna s prostorem pro technické zázemí. Vytápění zajišťuje plynový kondenzační kotel, je možné topit i kotlem na tuhá paliva, nebo krbovými kamny. Ohřev TUV zajišťuje 200l el. bojler. Na jižně orientované střeše, je místo i pro solární panely. V celém domě jsou instalována kvalitní plastová okna s izolačními trojskly, která zajišťují tepelný i akustický komfort v domě.

Oplocená, celý den osluněná zahrada, o velikosti 1.851 m2, má vzadu druhý přístup z obecní komunikace a dle územního plánu lze využít pro další stavbu k bydlení. Zahrada je udržovaná, rovinatá, s ovocnými i okrasnými stromy. K dispozici je i nová zahradní technika jako sekačka, křovinořez, benzínová pila. Na pozemku je zahloubená 1.000 l nádrž na dešťovou vodu.

Důležité > na některých místech v exteriéru i v interiéru je opadaná vrchní vrstva omítky. Již byla provedena izolace stavby proti zemní vlhkosti a zdivo je vysušené. Zbývá dokončit pouze renovaci omítek.

Je možná také výměna za byt s doplatkem ceny - nabídněte.

Nákup nemovitosti je nyní hlavně o dostupnosti financování. Budeme jednat o každé rozumné nabídce. Pro sjednání prohlídky využijte připojené možnosti kontaktování.

Mohu vám zprostředkovat také špičkové hypoteční poradenství a zajistím bezpečný nákup vybrané nemovitosti. Nenašli jste co jste hledali? Vyhledám nemovitost podle vašich kritérií. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 7 500 000 Kč
ID inzerátu: 7933018
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 0073
Stát: Česká republika
Kraj: Jihočeský
Lokalita: Chvalšiny, okres Český Krumlov
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 10 mil.
Stav nemovitosti: dobrý
Užitná: 250 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 2
Typ vytápění: Ústřední plynové
Umístění objektu: Samostatný
Voda: ano
Zahrada: ano
Plyn: ano