nezadáno
ne

Prodej zahrady, 969 m2

Bylinková, Český Krumlov, Plešivec, okres Český Krumlov

Inzerát je starší než 6 měsíců!

2 500 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Mimořádná příležitost - k prodeji nabízíme atraktivně umístěný pozemek (969 m2) pro rekreaci, jižní svah nad starým Plešivcem, nedaleko zámecké zahrady a krásné okolní přírody a zároveň s výhledem na Plešivec a Horní Bránu. Svažitý pozemek je oplocený a je na něm elektřina, sezónně i voda (na zimu se zastavuje).
Chata (zastavěná plocha 22 m2) je plně uživatelná, starší, vhodná k renovaci. Přes vstupní verandu se vstupuje do místnosti v přízemí a točitým schodištěm je přístupná podkrovní ložnice s krytou lodžií. Chatu lze vytápět kamny na dřevo. Na pozemku je dále garáž/kůlna, skleník a vzrostlé stromy. Je možné vytvořit terasovité záhony, suché nebo kompostovací WC.

Nákup nemovitosti je nyní hlavně o dostupnosti financování. Budeme jednat o každé rozumné nabídce. Pro sjednání prohlídky využijte připojené možnosti kontaktování.

Mohu vám zprostředkovat také špičkové hypoteční poradenství a zajistím bezpečný nákup vybrané nemovitosti. Nenašli jste co jste hledali? Vyhledám nemovitost podle vašich kritérií.

Celkem: 2 500 000 Kč
ID inzerátu: 7933015
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 0129
Stát: Česká republika
Kraj: Jihočeský
Lokalita: Bylinková, Český Krumlov, Plešivec, okres Český Krumlov
Kategorie: Pozemky, zahrady a historické stavby
Podkategorie: Zahrady
Plocha: 969 m2