nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 120 m2

Pržno, okres Frýdek-Místek

Inzerát je starší než 6 měsíců!

3 500 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu cena je uvedena včetně právního servisu, úschovy financí v advokátní kanceláři a provize

Vítejte v obci Pržno, v srdci podhůří Beskyd. Máme pro vás jedinečnou příležitost - rodinný dům s obrovským potenciálem a rozsáhlou zahradou o rozloze 1280 m2. Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají prostorný dům, který mohou přetvořit podle svých představ.

Dům je dispozičně řešen jako 4+1 a momentálně je ve fázi před kompletní rekonstrukcí, což vám dá volnou ruku k vytvoření svého vysněného domova. S velkou plochou pozemku máte dostatek prostoru pro různé přístavby, zahradní úpravy nebo dokonce zřízení bazénu. Jen si představte, jaké úžasné rodinné chvíle můžete prožívat na této prostorné zahradě.

Dům se nachází ve výhodné lokalitě, jen kousek od města Frýdek-Místek a Frýdlantu. To vám přináší všechny potřebné služby a pohodlí v dosahu ruky. Zároveň však můžete využívat klid a krásu přírody, kterou poskytují Beskydy. Tato oblast je vyhlášena svými malebnými lesy, turistickými trasami a outdoorovými aktivitami. Můžete si tak užívat výhod města a přírodu současně.

Rekonstrukce tohoto domu je příležitostí pro ty, kteří si chtějí vytvořit vlastní domov dle svých představ a přání. Věřím, že se stane místem, kde budete mít pohodlí a soukromí, které potřebujete pro šťastný rodinný život.

Nečekejte a vyberte si tento rodinný dům v Pržně. Nenechte si ujít příležitost vytvořit si vlastní útočiště v srdci Beskyd. Náš tým je připraven vám s prodejem pomoci a odpovědět na všechny vaše dotazy. Získejte tento unikátní dům a začněte plánovat svou vlastní rodinnou pohádku v krásném prostředí podhůří Beskyd.

Jestli něco podobného hledáte pro sebe nebo jako investici, tak mi zavolejte a domluvte si termín osobní prohlídky. Tento dům za to určitě stojí!

Těším se na vás,
Vaše makléřka Tereza Třída energetické náročnosti budovy: C - Úsporná dle vyhlášky č.264/2020 Sb.. Energetická náročnost budovy: 101 kWh/m2 za rok.

Celkem: 3 500 000 Kč
ID inzerátu: 7932934
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 0281
Stát: Česká republika
Kraj: Moravskoslezský
Lokalita: Pržno, okres Frýdek-Místek
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 5 mil.
Stav nemovitosti: před rekonstrukcí
Užitná: 120 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 2
Typ vytápění: Lokální tuhá paliva
Umístění objektu: Samostatný
Terasa: ano
Sklep: ano
Voda: ano
Zahrada: ano
Plyn: ano