nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 215 m2

Mírová, Trhové Sviny, okres České Budějovice

Inzerát je starší než 6 měsíců!

6 790 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

!!! Pozor sleva 600.000,- Kč !!!
Hledáte dokonalý dům pro váš rodinný život? Představujeme Vám dvoupodlažní rodinný dům s garáží v Trhových Svinech, který splní všechny vaše sny o luxusním bydlení a pohodlí. Tento exkluzivní dům se nachází v klidné části města, kde budete mít vše potřebné na dosah ruky.

Nemovitost nabízí praktické řešení pro každodenní život. V přízemí se nachází předsíň, moderně zařízená kuchyně, útulný obývací pokoj, koupelna se sprchovým koutem spojená s WC, praktická prádelna s technickou místností a spíž. Ve druhém patře najdete dva samostatné a neprůchozí pokoje, ložnici, šatnu, prostornou koupelnu s rohovou vanou a samostatné WC.

Představte si, jak si užíváte slunečných dnů na terase s krbem a posezením, zatímco vaše děti si hrají u bazénu uprostřed zahrady. Navíc, dům je vytápěn plynovým kondenzačním kotlem a je připojen na všechny sítě, což zajišťuje maximální pohodlí a úsporu vaší energie. Vše potřebné pro zahradu můžete uskladnit v zahradním domku.

Klidná část Trhových Svinů je ideální pro rodiny s dětmi, neboť v blízkosti se nachází škola, školka i obchod. Navíc tato lokalita nabízí skvělé spojení do centra.

Nenechte si ujít jedinečnou příležitost stát se majitelem tohoto nádherného dvoupodlažního rodinného domu v Trhových Svinech! Kontaktujte nás pro více informací a domluvte si prohlídku. Těšíme se na Vás. Třída energetické náročnosti budovy: C - Úsporná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 6 790 000 Kč
ID inzerátu: 7932824
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 0261
Stát: Česká republika
Kraj: Jihočeský
Lokalita: Mírová, Trhové Sviny, okres České Budějovice
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 10 mil.
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 215 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 2
Typ vytápění: Lokální plynové
Umístění objektu: Řadový
Voda: ano
Zahrada: ano
Plyn: ano