nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 144 m2

Husova, Borek, okres České Budějovice

7 990 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Nabízím k prodeji rodinný dům s celkovou užitnou plochou o výměře cca 150m2 se zahradou o výměře 253m2. RD se nachází v obci Borek s kompletní občanskou vybaveností a s výborným dopravním spojením do Českých Budějovic.

Objekt je rozdělen na 4 samostatné jednotky v přízemí se nachází nebytový prostor kancelář se sociálním zařízením o výměře 32m2 (v současné době se využívá také jako bytová jednotka) a bytová jednotka o dispozici 1+kk o výměře 34m2. V prvním patře se nachází 2 bytové jednotky o dispozicích 2+kk o výměře 33m2 a 28m2. Objekt je v současné době využíván zcela investičně pro pronájem 4 bytových jednotek. Dispozici domu je možné upravit dle potřeb majitele - na klasický rodinný dům, na dvougenerační rodinný dům nebo kombinaci komerčního využití kanceláře v přízemí a bydlení v patře. Umístnění nemovitosti a dopravní obslužnost je velkou výhodou pro flexibilní využití nemovitosti.

Objekt je napojen na veškeré nezbytné inženýrské sítě. V současné době je objekt vytápěn elektrickými přímotopy. Každá jednotka má své podružné měření vody i elektrické energie.

V případě, že vás nemovitost zaujala, neváhejte mě kontaktovat a rád vám ji osobně ukážu. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 7 990 000 Kč
ID inzerátu: 7932742
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 0289
Stát: Česká republika
Kraj: Jihočeský
Lokalita: Husova, Borek, okres České Budějovice
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 10 mil.
Stav nemovitosti: dobrý
Užitná: 144 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 2
Typ vytápění: Lokální elektrické
Umístění objektu: Samostatný
Voda: ano
Balkon: ano
Zahrada: ano
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí