nezadáno
ne

Pronájem rodinného domu, 289 m2

Praha

Inzerát je starší než 6 měsíců!

59 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu + energie

Nabízím k pronájmu zařízenou třípatrovou vilu s garáží a saunou na adrese Poleradská, Praha Prosek. Částečně podsklepený dům určený pro bydlení či jako sídlo firmy.

Dispozice domu: v přízemí domu garáž, zádveří, chodba, prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, komora, technická místnost a WC (celková plocha 78,7 m2 + garáž 21 m2).
Ve 2. NP hala, dva pokoje, koupelna s vanou, dvě šatny, komora, balkón do obývacího pokoje a WC (celková plocha 85,64 m2).
V podkroví tři pokoje, dvě šatny, koupelna s vanou a sprchovým koutem, sauna a WC (celková plocha 95,98 m2).

Z obývacího pokoje vstup do zahrady, kde je pergola z grilovištěm, zahradní domek a další dvě parkovací místa. Na oknech v patře jsou ochranné folie, v přízemí dubové parkety, krb, TV, projektor, akvárium a další vybavení, které je součástí nájmu. Kuchyňská linka včetně spotřebičů, americká lednice, myčka, varná deska, el. trouba a digestoř. Vytápění a ohřev vody plynovým kotlem Vailant, předpoklad záloh 10.000,-Kč.

Nájemné 59.000,-Kč/ měsíc + energie dle vlastní spotřeby. Vratná kauce ve výši tří nájmů (177.000,-Kč) + poplatek RK ve výši jednoho nájmu. V blízkosti veškerá občanská vybavenost, pár minut pěšky na metro. Hledáme dlouhodobého nájemníka. Více informací na níže uvedeném kontaktu Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 59 000 Kč
Poznámka k ceně: + energie
ID inzerátu: 7932447
Typ nabídky: pronájem
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 0112
Stát: Česká republika
Kraj: Praha
Lokalita: Praha
Kategorie: Rodinné domy
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 289 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 3
Typ vytápění: Ústřední plynové
Umístění objektu: V bloku
Voda: ano
Zahrada: ano
Plyn: ano