nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 224 m2

Jezdecká, Řepiště, okres Frýdek-Místek

Inzerát je starší než 6 měsíců!

9 500 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu cena je uvedena včetně právního servisu, úschovy financí v advokátní kanceláři a provize

NOVÁ CENA! Cena je k jednání.
Sníte o velkém rodinném domě, kam se vejde celá vaše rodina, a o rozlehlé zahradě obrostlé stromy, která poskytuje absolutní soukromí?
O garáži pro dvě auta, a to vše v místě, kde je opravdu klid?

Pokud jste na obě otázky odpověděli ano, pak zpozorněte - tenhle rodinný dům vám totiž pravděpodobně poskytne vše, co možná už tak dlouho hledáte.

Tenhle dům je totiž opravdu rodinný, a ještě ke všemu dvougenerační. Má dvě podlaží a na každém z nich najdete samostatnou jednotku 3+1 včetně koupelen s vanou.

1. podlaží je dispozičně řešeno jako 3+1. Obývací pokoj disponuje krbem a výstupem na terasu, kam se dostanete rovněž z ložnice. Kuchyň je zde samostatná, ale opravdu velká, takže se sem pohodlně vejde jídelní stůl a vše potřebné. Také tu najdete pracovnu, kam se můžete zavřít a věnovat se práci, zvláště v době, kdy se hodně pracuje na home office. V 1. NP je samozřejmě také garáž pro dvě auta.

Ve 2.podlaží na vás čeká velký dětský pokoj, komora s kotlem, obývací pokoj propojený s kuchyní, ložnice a velká koupelna se samostatně stojící vanou a sprchovým koutem. Ložnice a obývací pokoj disponují také balkonem s úchvatnými výhledy na hory nebo do zahrady.

A pokud jste milovníci zahradničení, tak tady budete jako v ráji. Zahrada je opravdu nádherná, plná vzrostlých stromů, keřů, se spoustou příjemných zákoutí, jezírkem a posezením. Fantazii v dalším zvelebování se tu meze nekladou ať už byste chtěli bazén, saunu či vířivku nebo třeba trampolínu či prolézačky pro děti. Díky vzrostlé zeleni na vás nikdo ze sousedů neuvidí.

A dostupnost? Do Frýdku-Místku je to 10 minut, do Ostravy 18 minut. V obci je veškerá občanská vybavenost - MŠ, ZŠ, pošta, lékař, potraviny Zastávka MHD je od domu vzdálena 8 minut chůze a odjíždí odsud autobusy jak do Frýdku, tak do Ostravy.

Tak jestli vás tento dům s krásnou zahradou zaujal, podívejte se na virtuální prohlídku domu tady: https://my.matterport.com/show/?m=RDgukGymhRZ a pak se mi ozvěte prostřednictvím formuláře níže. Pošlu vám doplňující informace a můžeme se domluvit na osobní prohlídce.

Budu se těšit.
Vaše makléřka Tereza Třída energetické náročnosti budovy: D - Méně úsporná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 9 500 000 Kč
ID inzerátu: 7932410
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 0344
Stát: Česká republika
Kraj: Moravskoslezský
Lokalita: Jezdecká, Řepiště, okres Frýdek-Místek
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 10 mil.
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 224 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 2
Typ vytápění: Ústřední plynové
Umístění objektu: Samostatný
Terasa: ano
Voda: ano
Balkon: ano
Zahrada: ano
Plyn: ano