nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 345 m2

Frymburk, okres Český Krumlov

17 929 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu Cena zahrnuje právní servis, poplatek za návrh na vklad a provizi RK.

Dobrý den,
ráda bych vám představila tento třípatrový prostorný rodinný dům, který se nachází ve Frymburku, v malebném městysi ležícím na pobřeží vodní nádrže Lipno. Kromě sportovního a zážitkového vyžití si zde najdete i místa pro relax, ať už ve wellnessu, nebo v krásné přírodě národního parku Šumava. Nemovitost osloví nejen ty, kteří hledají dokonalý domov pro celou svou rodinu, ale i ty, kteří touží po nemovitosti s možností krátkodobých, ale i dlouhodobých pronájmů. Pronájmy vám tak mohou zajistit finanční podporu.

Přízemí a první patro tohoto krásného domu nabízí pět pokojů, dvě koupelny, plně vybavenou kuchyň s obývacím pokojem a jídelnou, dvě garáže a velmi prostornou terasu. Sklepní prostory domu byly proměněny na dva útulné apartmány pro dalších 7 osob. Tyto apartmány jsou pronajímány krátkodobě a za léta pronajímání si již vytvořily stálou a spolehlivou klientelu, která oceňuje prostornou zahradu s bazénem a prolézačkami, možnost parkování v garáži a hlavně lokalitu, která nabízí vyžití ve všech ročních obdobích.

Strategická poloha nemovitosti totiž neposkytuje jen dostupnost veškeré občanské vybavenosti, jako je pošta, školka, škola, supermarket a další, ale i sportovní aktivity všech různých druhů, jako je lyžování, bruslení, jízda na kole, vodní sporty a mnoho dalších. Kromě sportovního a zážitkového vyžití si zde najdete i místa pro relax, ať už ve wellnessu hotel Frymburk, nebo v krásné přírodě národního parku Šumava.

Dům jako takový je velmi kvalitně vystavěn, na ničem se nešetřilo, tudíž vám zajistí dokonce i nízkou energetickou náročnost.

Věřím, že vás tento dům svým duchem oslovil, ale první dojem z osobní prohlídky dělá nejvíce, proto se mi ozvěte a já vám nejdříve velice ráda zašlu kompletní informace o domu vč. veškerých technických parametrů a následně si domluvíme prohlídku. Těším se na slyšenou a na viděnou, krásný den!

S úsměvem,
Anika Bártlová. Třída energetické náročnosti budovy: D - Méně úsporná dle vyhlášky č.264/2020 Sb.. Energetická náročnost budovy: 57 kWh/m2 za rok.

Celkem: 17 929 000 Kč
ID inzerátu: 7932247
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 0636
Stát: Česká republika
Kraj: Jihočeský
Lokalita: Frymburk, okres Český Krumlov
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: nad 10 mil.
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 345 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 2
Typ vytápění: Ústřední elektrické
Umístění objektu: Samostatný
Terasa: ano
Sklep: ano
Voda: ano
Balkon: ano
Zahrada: ano
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí