nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 220 m2

Fulnek, Dolejší Kunčice, okres Nový Jičín

Inzerát je starší než 6 měsíců!

3 850 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Nabízíme k prodeji dům vhodný k rekonstrukci, se zahradou a lesem v klidném prostředí v obci Dolejší Kunčice - Fulnek. Na tento dům a jeho rekonstrukci je možné čerpat dotaci s názvem "oprav dům po babičce"
V domě byla započata dostavba a přestavba, která však nebyla dokončena. Jedná se o rozšíření stavby a jejich pokojů a také půdního podkrovního bydlení. Dům má novou střechu s krovy a krytina je z pálené tašky. Střecha prošla opravou 12/2022 . Dům má tři nové a samostatné komíny. Z toho dva komíny jsou napojeny na krb. Zastavěná plocha domu má celkem 251m2 z toho je cca 123m2 moentálně obytných. Jedná se o tři pokoje, kuchyň a předsíň wc a koupelnu. Pozemek k domu má celkovou výměru 3816m2 nachází se na něm jak dvě garáže tak menší kůlna a také započatá stavba dalšího domu. Máme zde i menší část lesa o velikosti 433m2.
Ohřev vody je řešený bojlerem , 1x 160L, 1x 220L. Vytápění máme na tuhá paliva a taktéž plynový kotel, který se nachází v technické místnosti. Okna dřevěná kastlíková. Podlahy v domě jsou betonové. Elektrické vedení 230V - v původním stavu a však 380V má již nové rozvody. Odpady původní, svedeny do žumpa s přepadem do kanálu. Na pozemku se nachází dvě studny ,jedna s užitkovou vodou a druhá s pitnou vodou, řešena čerpadlem zn. darling.
Zahrada je osázena ovocnými stromy, meruňky, švestky, jablka, hrušky,...máme zde prostor pro chov domácích zvířat. Pokud hledáte klid a samotu pro víkendovou relaxaci či bydlení je tato nemovitost vhodná právě pro Vás.
Prohlídky jsou možné kdykoliv po telefonické dohodě. Pro financování zajistíme finančního specialistu . Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 3 850 000 Kč
ID inzerátu: 7930553
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 19594
Stát: Česká republika
Kraj: Moravskoslezský
Lokalita: Fulnek, Dolejší Kunčice, okres Nový Jičín
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 5 mil.
Stav nemovitosti: před rekonstrukcí
Užitná: 220 m2
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 2
Typ vytápění: Ústřední plynové
Umístění objektu: Řadový
Voda: ano
Plyn: ano