nezadáno
ne

Prodej pozemku pro stavbu domu, 2247 m2

Tichá, okres Nový Jičín

Inzerát je starší než 6 měsíců!

3 500 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Hledáte vhodné místo, kde postavíte svůj vysněný dům, které bude obklopovat příroda, ale zároveň to budete mít kousek do okolních měst? Pokud ano, máme pro vás dvě stavební parcely v obci Tichá.

Pozemek je o celkové výměře 2247m2. Zahrada vám poskytne dlouhé, slunné dny pro odpočinek po náročné práci s výhledem na Beskydy. Okolní pozemky jsou obklopeny převážně novou zástavbou rodinných domů.

Do Frenštátu pod Radhoštěm se dostanete autem za 5 minut, do Frýdlantu pod Ostravicí za 18 minut, do Kopřivnice za 15 minut nebo do Příboru za 15 minut. Autobusová zastávka je přímo v obci, pěšky se na ni dostanete za cca 10 minut.

V blízkosti se nachází např. dětské hřiště, aquapark, pneuservis, obchod. Volný čas můžete využít na výlety po okolí. Milovníci turistiky se mohou vydat na Velký Javorník, který je vzdálen 15 min. autem a nebo na Pustevny kde se dostanete za cca 35 min.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat. Rádi Vám nemovitost nejen představíme na osobní prohlídce, ale také pomůžeme s případnou realizací financování pomocí hypotečního úvěru.

Těšíme se na Vás na prohlídce.

Celkem: 3 500 000 Kč
ID inzerátu: 7928565
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 52300
Stát: Česká republika
Kraj: Moravskoslezský
Lokalita: Tichá, okres Nový Jičín
Kategorie: Pozemky, zahrady a historické stavby
Podkategorie: Pro bydlení
Plocha: 2247 m2