nezadáno
ne

Prodej bytu 2+kk, 54 m2

Švermova, Vítkov, okres Opava

1 350 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Nabízím Vám prodej bytu 2+kk , po celkové rekonstrukci s obytnou plochou 54 m².
Dále se nad bytem nachází půdní prostor o velikosti cca 44m2 kde je možnost vybudování další obytné části k tomuto bytu. Celková výměra by byla tedy 98m2. Tato nemovitost se nachází v 2. podlaží bytového domu na ulici Švermova ve Vítkově. Bytová jednotka disponuje obývacím pokojem spojeným s kuchyní, dále pak dva menší pokoje, šatnou, chodbou, koupelnou se sprchovým koutem a WC. V bytě položena plovoucí podlaha položena v kuchyň již s přípravou pro myčku. Byt disponuje vlastním plynovým kotlem ovládán na termostat. Tyto energie si přihlašujete na sebe. Samostatný vodoměr. K bytu je dále náleží místnost o velikosti cca 12m2 , která může dále sloužit jako sušárna nebo skladovací prostor, který se nachází na chodbě mimo byt. Je zde vybudován přívod vody a místnost má i okno.
Technická místnost pro kočárky, kola,.. je společná pro celý dům. Okna a voda v domě i bytě jsou již v plastu. Parkování je možné na nedalekém parkovišti nebo přímo u domu. Jedná se o klidnou lokalitu, v blízkosti se nachází vlakové nádraží, Lídl a veškerá občanská vybavenost , lékařská péče, školy MŠ , ZŠ, Gymnázium. V domě budou postupně budovány další bytové jednotky.
Pro financování nabízíme hypotečního specialistu. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 1 350 000 Kč
ID inzerátu: 7927763
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 19309
Stát: Česká republika
Kraj: Moravskoslezský
Lokalita: Švermova, Vítkov, okres Opava
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 2+kk
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 54 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 3
Podlaží: 2. podlaží
Typ vytápění: Ústřední plynové
Voda: ano
Elektřina: ano
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí