nezadáno
ne

Prodej bytu 2+kk, 49 m2

Žižkova, Vrbno pod Pradědem, okres Bruntál

4 100 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu Cena včetně DPH 15%, včetně provize

Nabízíme k prodeji dokončené byty kategorie 1+kk a 2+kk s promyšleným půdorysem, vysokým standardem zpracování, potřebným zázemím pro uložení sportovního vybavení, včetně lyžárny a cykloboxu v suterénu domu.
Součástí každého bytu je parkovací stání jako spoluvlastnický podíl na společných částech domu (pozemku), které je v ceně bytu a dále prostorná terasa, či balkon s atraktivním výhledem.

Jedná se o byty v rámci developerského projektu „Byty Vrbno pod Pradědem“.

Byty jsou prodávány s kompletním vybavením (podlahové krytiny, dveře, sanitární vybavení, elektrické podlahové topení, internet, rozvod TV atd.), bez kuchyňské linky.

Byty jsou kolaudovány k trvalému bydlení, ale díky krásnému prostředí je zřejmé, že budou sloužit hlavně k rekreaci. V docházkové vzdálenosti je veškerá občanská vybavenost: obchody, zavedené restaurace, útulná kavárna, hromadná doprava, zdravotnická zařízení.

Město Vrbno pod Pradědem je nazýváno branou do Jeseníků. Svým potenciálem zdravé přírody a kouzelných scenérií je město celoročně vyhledáváno sportovně založenými návštěvníky. Pro milovníky přírody je velkým lákadlem nedaleká skalní oblast – Ludvíkovské skalní město. Sportovní vyžití nabízí lyžařský areál nad městem na Vysoké hoře (200 metrů od bytového domu), kde se nachází bobová dráha, sjezdovka o délce 2,1 km, udržované běžecké trasy několika úrovní náročnosti, v létě lze zde využít bikepark. Milovníci cykloturistiky ocení hustou síť cyklostezek po celém regionu.

Přiložené fotografie jsou z dokončených bytů v rámci projektu, tak jak je uvidíte při prohlídce. Dostupnost konkrétního bytu si ověřte na webových stránkách projektu BytyVrbno nebo u realitního makléře.
Kupní cenu lze financovat prostřednictvím hypotečního úvěru. Se zajištěním financování vám můžeme pomoci.

Celkem: 4 100 000 Kč
ID inzerátu: 7879920
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Moravskoslezský
Lokalita: Žižkova, Vrbno pod Pradědem, okres Bruntál
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 2+kk
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: novostavba
Užitná: 49 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 3
Podlaží: 3. podlaží
Typ vytápění: Lokální elektrické
Výtah: ano
Terasa: ano
Sklep: ano
Voda: ano
Elektřina: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí