nezadáno
ne

Prodej bytu 2+kk, 48 m2

Mladá Boleslav, okres Mladá Boleslav

2 673 300 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu + 1% provize + DPH

Nabízíme na prodej nový exklusivní apartmán pro náročné o dispozici 2+kk s terasou a vlastní oplocenou zahrádkou, situovaný s výhledem na lesopark Štěpánka v luxusním uzavřeném komplexu s podporou seniorského bydlení, určený primárně pro osoby ve věku 50+ (podmínku nemusí splňovat pouze majitel) usazený v klidné části města v těsné blízkosti lesoparku Štěpánka, městského bazénu a Pírkova sanatoria. Součástí komplexu je praktický lékař, stomatolog, fyzioterapie, kosmetika, knihovna, denní stacionář, vlastní oplocený park s altány, záhonky a venkovním posezením. Do bytu je zavedený vysokorychlostní internet optickou sítí (stačí pouze aktivovat).
Plocha bytu 48m2 + 42 m2 terasa a zahrada. Podlahové vytápění s možností vlastního digitálního nastavení na centrálním panelu, kuchyňská linka, venkovní el. žaluzie. PENB - "B" (minimální nároky na vytápění).
Celková cena bytu v je 5.300.000,-Kč. Uvedená prodejní cena je odstupné za přenechání družstevního podílu vč. všech práv a povinností k bytové jednotce a podílu na společných prostorách budovy. Zbývající část celkové ceny (tzv. anuitu) cca 2.600.000,-Kč (přesná částka bude vyčíslena v případě vážného zájmu) je možné po předchozí dohodě s družstvem doplatit předčasně (i jen částečně) v hotovosti nebo rozloženými měsíčními splátkami (není nutné dokládat příjmy či žádat o hypoteční úvěr). Další náklady na samotný provoz bytu při obsazenosti 1 osobou činí 2730,-Kč + záloha na el. energii dle výše spotřeby. Na platbu odstupného lze čerpat úvěr na bydlení od stavební spořitelny bez zajištění až do výše 3,5mil. Převod do O.V. možný nejdříve za 10let.
Ihned k nastěhování.
Dodatek k ceně: Odstupné za přenechání družstevního podílu.

Celkem: 2 673 300 Kč
ID inzerátu: 7925992
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: RS311136
Stát: Česká republika
Kraj: Středočeský
Lokalita: Mladá Boleslav, okres Mladá Boleslav
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 2+kk
Energetický štítek: B
Vlastnictví: družstevní
Stav nemovitosti: novostavba
Plocha: 48 m2
Obytná: 48 m2
Užitná: 48 m2
Druh kontraktu: nevýhradní
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 5
Podlaží: přízemí
Zařízení: nezařízeno
Typ domu: Vícepatrový
Dostupnost pozemku:
Terasa: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí