nezadáno
ne

Prodej bytu 2+kk, 66 m2

Lidická, Středokluky, okres Praha-západ

5 990 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Prodej atypického mezonetového bytu v exkluzivním bytovém komplexu ve Středoklukách s možností převzetí stávající výhodné hypotéky.

Na klidném okraji obce Středokluky stojí harmonický bytový komplex známý jako Zahrada růží, který vznikl citlivou renovací historického panského statku z 19. století. Projekt realizoval známý italský architekt Alberto Di Stefano, který svou prací pokračuje ve stoleté rodinné tradici obnovy historických staveb. Uzavřený areál nabízí obyvatelům dva soukromé vnitřní dvory s odpočinkovými zónami v nádherných pěstěných zahradách.

Nabízený mezonet s prosklenou čelní stěnou se rozkládá na spodních dvou patrech jedné z budov a má tak přímý vstup do zahrady. Spodní část bytu tvoří otevřený obývací prostor s kuchyní a jídelnou. V horním patře je pak samostatná ložnice, koupelna a do vzdušného prostoru otevřená pracovna. Celková plocha bytu je 66 m2, přičemž horní patro je možné stavební úpravou rozšířit až na velikost spodního patra.

Významným bonusem této nabídky je možnost převzetí stávající hypotéky s fixací úrokové sazby 2,54% až do 7/2029.

Měsíční provozní náklady:
Kompletní zálohy na spotřebu: cca 6.600,-
Fond oprav: 1.900,-

V obci Středokluky jsou obchody, pošta, školka, škola základní i střední, několik sportovišť i cyklostezka. Zahrada růží sousedí s koupalištěm s tenisovým kurtem a restaurací. Další možnosti nabízí skvělé dopravní spojení s Prahou, kam cesta trvá necelou půlhodinu a místní veřejná doprava zajišťuje spojení až do pozdních večerních hodin. Deset minut cesty ze Středokluk směrem na Prahu je také velké nákupní centrum Šestka.

Využijte možnost virtuální prohlídky bytu i přilehlé zahrady.
Ráda vás uvítám také na osobní prohlídce vašeho nového domova. Třída energetické náročnosti budovy: D - Méně úsporná dle vyhlášky č.78/2013 Sb.. Energetická náročnost budovy: 162 kWh/m2 za rok.

Celkem: 5 990 000 Kč
ID inzerátu: 7927530
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 371934
Stát: Česká republika
Kraj: Středočeský
Lokalita: Lidická, Středokluky, okres Praha-západ
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 2+kk
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 66 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 4
Podlaží: 1. podlaží

Kontakt na prodejce nemovitostí