nezadáno
ne

Prodej pozemku pro stavbu domu, 1312 m2

Pozlovice, okres Zlín

Inzerát je starší než 6 měsíců!

4 592 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu Provize 1%+DPH (hradí kupující)

Nabízíme k prodeji stavební pozemek a zahradu o celkové výměře 1312 m2, který se nachází v klidné části městyse Pozlovice s krásným výhledem na krajinu. Odtud je to necelý 1 km k Luhačovické přehradě, 0,5 km do centra obce a 2,5 km do nedalekých Luhačovic. V městysi najdete obchod, školu, školku, restaurace, dětské hřiště, sportoviště a mnoho rekreačních příležitostí dostupných v rámci nabídky místních hotelů. Další prvky občanské vybavenosti jsou samozřejmě přístupné v sousedních lázních Luhačovice (kino, lékařský dům, pošta, krytý bazén, atd).
Parcela je součástí schválené územní studie a ze strany developera k ní budou bezúplatně vybudovány přípojky vody, elektřiny, plynu a splaškové kanalizace. Předpokládaný začátek realizace prací na inženýrských sítích je v roce 2024.
K pozemku vede přístup z komunikace Na Drahách. Ve výhledu je krásné panorama s protějšími lesy i s horizontem plným turisticky zajímavých míst, mezi které například patří kopec Komonec nebo zřícenina hradu Starý Světlov. Přilehlé okolí Pozlovic a Luhačovic je velmi oblíbené pro svou bohatou nabídku sportovního vyžití (cykloturistika, turistika, in-line, tenis, běh, plavání, paddleboard, aj.). Kromě toho je tato oblast často vyhledávána za účelem odpočinku, nabrání fyzických sil, přičemž můžete využít širokou škálu wellness procedur, které nabízejí místní hotely a léčebné domy.
Vzhledem k tomu, že je tento region v sezónu cílem mnoha návštěvníků, o bohaté kulturní vyžití zde není nouze (probíhají zde například pivní slavnosti, různé festivaly, oslavy, koncerty, plesy, závody, poutě, letní kino, aj.).
Touto inzercí nenabízíme pouze stavební pozemek a parcelu, ale také místo, kde se dá žít pestrý plnohodnotný život, kde si každý může přijít na své.
Prodejní cena 4 592 000 Kč (3500 Kč/m2).
Odkaz na podklady územní studie: https://pozlovice.cz/obec/projekty/49
Realitní kanceláře, prosím, nevolat.

Celkem: 4 592 000 Kč
ID inzerátu: 7925821
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: RS311128
Stát: Česká republika
Kraj: Zlínský
Lokalita: Pozlovice, okres Zlín
Kategorie: Pozemky, zahrady a historické stavby
Podkategorie: Pro bydlení
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Plocha: 1312 m2
Pozemku: 1312 m2
Druh kontraktu: nevýhradní
Zařízení: nezařízeno
Typ domu: Přízemní
Dostupnost pozemku: