nezadáno
ne

Prodej zahrady, 287 m2

Louky, Kobeřice, okres Opava

Inzerát je starší než 6 měsíců!

500 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu + 5% provize RK

Máte zájem o bydlení v klidné obci Kobeřice nedaleko Opavy? Mám pro vás skvělou nabídku! Tato zahrada vám nabízí skvělou příležitost vytvořit si svůj vysněný klidný koutek.
Zahrada disponuje plochou 287m a poskytne vám dostatek prostoru pro vaše potřeby. Můžete si tak vychutnat prostornou zahradu a vytvořit si svůj vlastní ráj pro relaxaci a rodinné chvíle.
Kobeřice jsou ideální lokalitou pro ty, kteří hledají klidné a příjemné prostředí. V blízkosti se nachází zastávky veřejné dopravy, které vám umožní snadné spojení s okolními městy a obcemi. Navíc vám bude stačit pouze 12 minut chůze k dosažení mateřské školy pro vaše děti. Hřiště a obchůdek s potravinami jsou také v těsné blízkosti, což usnadní váš každodenní život.
Při prodeji domu vám poskytnu komplexní služby, které zahrnují veškerý právní servis a vyřízení financování. Budu vás provázet celým procesem a zajistím, aby prodej proběhl co nejhladčeji.
Nenechte si ujít tuto skvělou příležitost vytvořit si svůj vysněný domov v klidné obci Kobeřice. Pro více informací a domluvu na prohlídce nás neváhejte kontaktovat. Těším se na vás! Ev. číslo: 644261.

Celkem: 500 000 Kč
ID inzerátu: 7925343
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 644261
Stát: Česká republika
Kraj: Moravskoslezský
Lokalita: Louky, Kobeřice, okres Opava
Kategorie: Pozemky, zahrady a historické stavby
Podkategorie: Zahrady
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: před rekonstrukcí
Plocha: 287 m2
Zastavěná: 60 m2