nezadáno
ne

Prodej hotelu, 300 m2

Nejdek, Bernov, okres Karlovy Vary

Inzerát je starší než 6 měsíců!

neuvedena

dohodou, Info u realitního specialisty, včetně provize

Prodej funkčního hotelu s restaurací, venkovní terasou, obytnými chatkami a okolními pozemky v katastrálním území Bernov náležející k obci Nejdek.
Nemovitosti je obklopena krásnou přírodou, v její těsné blízkosti vede stezka navazující na rozsáhlou síť cykloturistických tras, které vás provedou po hřebenech Krušných hor. Pro ubytované hosty se zde nabízí různé možnosti trávení volného času: do lázeňského města Karlovy Vary je to 20 km, přibližně stejně daleko je i ski areál Plešivec či skiareál Potůčky o něco málo dál (30 km) ski areál Klínovec.
Velké využití má venkovní z části krytá terasa, kde se téměř každý víkend konají svatby.
Hotel má svou stálou klientelu, z velké části ze sousedního Německa (přechod Potůčky je vzdálený 20 km, přechod Boží Dar 26 km), častými návštěvníky jsou i motorkáři, dále pak dětské skupiny v rámci sportovních soustředění apod.

Hotel má jistě velký potenciál využití. Současní majitelé vzhledem k jiným, pro ně prioritním aktivitám, nemají kapacitu na potřebnou péči a rozvoj tohoto objektu, který si zaslouží modernizaci velké části prostor.
V současné době není (až na prádelnu) plně využíván suterén hlavní nemovitosti, kde je menší posezení s barem, sauna, bazén, herní sál.

Celkem: 0 Kč
ID inzerátu: 7924275
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 51136
Stát: Česká republika
Kraj: Karlovarský
Lokalita: Nejdek, Bernov, okres Karlovy Vary
Kategorie: Komerční objekty
Podkategorie: Hotely
Energetický štítek: G
Stav nemovitosti: dobrý
Užitná: 300 m2
Zastavěná: 300 m2
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 1
Typ vytápění: Jiné