nezadáno
ne

Prodej hotelu, 780 m2

Vojtanov, okres Cheb

Inzerát je starší než 6 měsíců!

10 600 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Nabízíme k prodeji hotel v atraktivní lokalitě Část obce Antonínova Výšina, Obec Vojtanov, okres Cheb. Tato nemovitost přináší nejenom možnost ubytování, ale také skvělé investiční příležitosti a vysokou návratnost investice.

Hotel je postaven z kvalitního cihlového materiálu a disponuje čtyřmi podlažími, což poskytuje dostatek prostoru pro různé druhy ubytování a další služby. Celková zastavěná plocha činí 285m², zatímco užitná plocha nabízí prostorných 780m². Tento rozlehlý objekt je situován na pozemku o rozloze 8113m², což znamená potenciál pro další rozvoj a využití nemovitosti.

Stav objektu je dobře zachovalý, což umožňuje minimální investice do případných rekonstrukcí. Hotel je částečně vybaven, což znamená, že nový majitel může začít s provozem a nabídnout hostům příjemné a pohodlné ubytování.

Jedním z hlavních lákadel této investice je možnost pronájmu. Díky své výhodné poloze a blízkosti turisticky atraktivních lokalit je tento hotel ideálním místem pro turisty a návštěvníky, kteří hledají klidné a příjemné ubytování. Pronájem pokojů nebo celého hotelu může přinést stabilní a dlouhodobý příjem.

Dalším faktorem, který osloví potenciální investory, je výhodná poloha nemovitosti. Nachází se v těsné blízkosti turisticky vyhledávaných lokalit, což znamená neustále rostoucí zájem o ubytování v této oblasti. Investice do tohoto hotelu nabízí možnost využití rostoucího potenciálu cestovního ruchu a získání vysokého výnosu.

Nabízíme Vám jedinečnou příležitost stát se majitelem tohoto atraktivního hotelu s velkým potenciálem investice a návratnosti. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.148/2007 Sb..

Celkem: 10 600 000 Kč
ID inzerátu: 7873931
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 6727
Stát: Česká republika
Kraj: Karlovarský
Lokalita: Vojtanov, okres Cheb
Kategorie: Komerční objekty
Podkategorie: Hotely
Energetický štítek: G
Stav nemovitosti: dobrý
Užitná: 780 m2
Zastavěná: 285 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 4