nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 102 m2

Šebelova, Opava, Jaktař, okres Opava

4 590 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu Cena včetně odměny RK a právního servisu

Zájemcům o bydlení na periferii města venkovského typu s bohatstvím zeleně a potůčkem v těsné blízkosti nabízím polovinu rodinného domu, jejíž součástí je bytová jednotka v osobním vlastnictví se samostatným vchodem, menší halou a elegantním schodištěm spojujícím dvě podlaží a rozdělujícím tak bytovou jednotku na dvě části.
V 1. NP nacházíme dětský pokoj a ložnici v doplnění rozměrné koupelny s oknem a společným WC. Ne náhodou je zde umístěna i technická místnost s novým kondenzačním plynovým kotlem v návaznosti na čerstvě vyvložkovaný komín.
Neméně světlému 2. NP dominuje vzdušný obývací pokoj a půvabná, prakticky uspořádaná kuchyň, obojí s krásným výhledem do okolí. Za pozornost stojí i další, tentokrát samostatné WC s umyvadlem přímo proti schodišti.
Vybranou podlahovou krytinou je dlažba (ve 2. NP přikrytá linoleem) v kombinaci s plovoucími podlahami v pokojích 1. NP.
Z iniciativy soudobých majitelů vyrostl nedávno na zahrádce skleník a postavila se terasa s jihovýchodním směřováním, kterou lze případně propojit s interiérem bytu.
Částečně podsklepený dům byl v r. 2007 revitalizován, což znamenalo zateplení, novou fasádu a nová plastová okna, a v r. 2010 proběhla i celková rekonstrukce bytu.
Velkou výhodou zdejšího bydlení je bezproblémové parkování přímo u vstupní branky, předností minimální investice po nedávných úpravách domu i bytu, vcelku nízké náklady na bydlení a třešinkou na dortu je bohatá občanská vybavenost se ZŠ, MŠ, obchodem s potravinami, veterinární ambulancí a velmi oblíbeným dětským hřištěm.
Nenechejte si ujít jedinečnou příležitost a domluvte si se mnou prohlídku.
Těším se na vás.

Celkem: 4 590 000 Kč
ID inzerátu: 7922628
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Moravskoslezský
Lokalita: Šebelova, Opava, Jaktař, okres Opava
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 5 mil.
Energetický štítek: G
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 102 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 2
Typ vytápění: Lokální plynové
Umístění objektu: Samostatný
Terasa: ano
Sklep: ano
Voda: ano
Zahrada: ano
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí