nezadáno
ne

Pronájem rodinného domu, 96 m2

Jasanová, Nehvizdy, okres Praha-východ

Inzerát je starší než 6 měsíců!

35 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu + poplatky 7.000, - + kauce + provize RK, včetně DPH, bez poplatků, + provize RK, včetně právního se

Dovoluji si Vám nabídnout vkusně částečně zařízený a udržovaný dům 4+1 se zahradou, zahradním domem a parkovacím stáním k pronájmu v žádané lokalitě Praha Východ – Nehvizdy s výbornou dostupností do centra Prahy. Dům byl zkolaudován v roce 2015 a majitelům sloužil především rekreačně. V blízkosti domu je mnoho zeleně i sportovního vyžití – nová sportovní hřiště, venkovní posilovna ale i například naučná stezka. Plně občanskou vybaveností Nehvizdy již disponují delší dobu. V blízkosti domu je i základní škola a školka. Výborná dostupnost do Prahy s blízkým nájezdem na dálnici. Do centra se dostanete městskou dopravou, v plánu je i výstavba vlakového nádraží.

Jedná se o dvojdům, který díky své energetické náročnosti C spadá do úsporně nenáročných budov. Dispozice je 4+1. Součástí domu je v 1NP obývací pokoj s velkorysou kuchyní, z obývacího pokoje je přímý vstup na velkou terasu a zahradu, u vstupu do domu je koupelna a toaleta pro hosty + 2 technické místnosti pro zázemí a úložný prostor. Ve 2NP jsou tři ložnice s koupelnou a toaletou. Před domem je k dispozici uzavíratelné parkovací stání pro větší osobní automobil (dále se dá parkovat i na ulici). Ulice vedoucí okolo domu je využívána především obyvateli sousedních domů a tím pádem je zajištěn nerušený klid v domě i na zahradě.
Jako bonus pro dlouhé zimní večery jsou v obývacím pokoji zřízena silná a funkční kamna.

Pro seznam veškerého vybavení mě neváhejte kontaktovat. V domě jsou vestavné skříně i dostatek úložného prostoru. U domu je krásná zahrada 226 m2.

Vřele doporučuji prohlídku této jedinečné nemovitosti. Pro více informací mě neváhejte kontaktovat.

Celkem: 35 000 Kč
Poznámka k ceně: + poplatky 7.000, - + kauce + provize rk, včetně dph, bez poplatků, + provize rk, včetně právního se
ID inzerátu: 7920979
Typ nabídky: pronájem
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Středočeský
Lokalita: Jasanová, Nehvizdy, okres Praha-východ
Kategorie: Rodinné domy
Energetický štítek: C
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 96 m2
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 1
Typ vytápění: Lokální plynové
Umístění objektu: V bloku
Voda: ano
Zahrada: ano