nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 132 m2

Slunečná, Kunovice, okres Uherské Hradiště

Inzerát je starší než 6 měsíců!

3 900 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Nabízíme k prodeji cihlový řadový rodinný dům v části obce Kunovice, ulice Slunečná, okres Uherské Hradiště. Tento patrový dům o dvou podlažích se nachází na zastavěné ploše 211m² a nabízí užitnou plochu 132m². Celková plocha parcely, na které se dům nachází, činí 879m².

Nemovitost disponuje 5 a více pokoji a je v dobrém stavu. K vybavení domu patří balkon o ploše 5m², sklep o ploše 4m² a 2x garáž o celkové ploše 80m². Vybavení domu je kompletní a zahrnuje i plot.

Voda je zajištěna ze zdroje pro celý objekt + studna na pozemku, odpad je napojen na kanalizaci a přívod plynu zajišťuje plynovod. Elektřina je k dispozici ve standardu 380 V.

V okolí domu se nachází kompletní občanská vybavenost, jako jsou škola, školka, zdravotnická zařízení, pošta, supermarket a síť obchodů a služeb. Dostupnost dopravy je zajištěna vlakem, silnicí, městskou hromadnou dopravou a autobusem.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 3 900 000 Kč
ID inzerátu: 7920137
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 18633
Stát: Česká republika
Kraj: Zlínský
Lokalita: Slunečná, Kunovice, okres Uherské Hradiště
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 5 mil.
Stav nemovitosti: dobrý
Užitná: 132 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 2
Typ vytápění: Ústřední plynové
Umístění objektu: Řadový
Sklep: ano
Voda: ano
Balkon: ano
Zahrada: ano
Plyn: ano