nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 163 m2

Putim, okres Písek

Inzerát je starší než 6 měsíců!

3 350 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

V zastoupení majitele nabízíme k prodeji samostatně stojící dům k celoročnímu bydlení či rekreaci v jihočeské obci Putim, která se nachází 6 km od města Písku.

Dům se nachází v zátopové oblasti a z tohoto důvodu nelze tuto nemovitost financovat hypotečním úvěrem se zástavou na této nemovitosti.

Funkční celek s hlavní budovou dále tvoří prostorná garáž a na ni navazující další prostory, které můžou mít vícero využití, např. sklad, dílna nebo pokoj pro hosty.

Samotný dům o podlahové ploše 86,6 m² a dispozici 3+kk s příslušenstvím, je případně dále možné rozšířit o půdní prostor, který je na podkrovní vestavbu vhodný. Další možné rozšíření podlahové plochy nabízí přístavba domu, která původně sloužila pro sklad paliva.

Dům je vytápěn plynovým kotlem, ohřev vody zajišťuje bojler, kanalizace i voda obecní, na pozemku dále stojí nevyužívaná studna.

Pozemek je ohraničen novým gabionovým plotem, zahrada je nově zatravněná, na zpevněném dvoře je dále skleník a pergola.

Tato nemovitost se nachází v klidné okrajové části obce s výhledem do krásné okolní krajiny. V obci je restaurace, autobusová i vlaková zastávka, veškerá další občanská vybavenost se nachází v okolních městech Písek, Protivín, Strakonice.

Prohlídky jsou možné pouze za přítomnosti realitního makléře. Zájemce o prohlídku prosíme, aby respektovali soukromí majitelů a nevstupovali na pozemek bez předchozí domluvy s realitním makléřem.

Doporučujeme Vám shlédnout video, které je součástí inzerátu a projít si fotogalerii.

Některé realitní inzertní servery bohužel zveřejnění videa technicky neumožňují - v tomto případě Vám na vyžádání rádi video zašleme.

Pro více informací či sjednání prohlídky neváhejte kontaktovat realitního makléře, a to ve všední dny kdykoli od 8:30h do 18:00h.

Celkem: 3 350 000 Kč
ID inzerátu: 7917305
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: J09388
Stát: Česká republika
Kraj: Jihočeský
Lokalita: Putim, okres Písek
Kategorie: Rodinné domy
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: dobrý
Plocha: 163 m2
Obytná: 86 m2
Užitná: 163 m2
Pozemku: 763 m2
typ: dřevostavba
Podlaží: suterén
Zařízení: částečně zařízeno
Typ vytápění: Lokální plynové
Umístění objektu: Samostatný
Počet bytů: 1
Sklep: ano
Voda: ano
Kanalizace: ano
Zahrada: ano
Garáž: ano
Plyn: ano