nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 117 m2

Ve Strhanci, Kunovice, okres Uherské Hradiště

Inzerát je starší než 6 měsíců!

2 490 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu Konečná cena včetně provize a právních služeb

Exkluzivně Vám nabízím k prodeji rodinný dům 4+1 s velkou zahradou v Kunovicích u Uherského Hradiště.

Dům leží v klidné části Kunovic ve slepé ulici, před domem teče řeka Olšava. Dispozičně se v domě nachází průjezd, chodba, čtyři pokoje, kuchyň, komora se sýpkou, koupelna a toaleta. Ve dvoře stojí garáž a hospodářské prostory. Za domem navazuje velká zahrada s mnoha ovocnými stromy. Dům je napojen na elektro, vodu, kanalizaci i plyn, pod domem je i studna na vodu. Vytápění je ústřední s kotlem na tuhá paliva či plynovým kotlem. Příjezd k domu je po asfaltové komunikaci. Další příjezd k domu a zahradě je možný ze zadní strany po polní zpevněné cestě.
Celková užitná plocha obytné části domu je 117 m2, zastavěná plocha včetně dvora je 364 m2, plocha všech parcel je celkem 5.624 m2. Uliční šířka parcely je 13,35 m.
Dům je určen buď k celkové rekonstrukci a využívat jeho původní zaměření, nebo je zde možnost postavit nový rodinný dům.

Město Kunovice je velmi oblíbeným a vyhledávaným místem k pohodovému bydlení. Leží v rovině, protéká jimi řeka Olšava a jsou propojeny s Uherským Hradištěm. Je zde veškerá občanská vybavenost. Před domem vede významná cyklostezka vedoucí do Ostrožské Nové Vsi k jezerům nebo na druhou stranu přes Uherské Hradiště kolem Baťova kanálu. V okolí je mnoho dalších významných rekreačních míst. Je odsud rovněž výborné dopravní spojení jak do Brna, do Zlína, tak i na Slovensko.

Ohledně prohlídek můžete volat makléři kdykoliv včetně víkendů. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 2 490 000 Kč
ID inzerátu: 7915956
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 18271
Stát: Česká republika
Kraj: Zlínský
Lokalita: Ve Strhanci, Kunovice, okres Uherské Hradiště
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 3 mil.
Stav nemovitosti: špatný
Užitná: 117 m2
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 1
Umístění objektu: Řadový