nezadáno
ne

Prodej pozemku pro stavbu domu, 2791 m2

Trpišovice, Dobrovítova Lhota, okres Havlíčkův Brod

Inzerát je starší než 6 měsíců!

3 767 850 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej pozemku k výstavbě rodinného domu v obci Dobrovítova Lhota. Celek se skládá ze dvou na sebe navazujících pozemků o celkové výměře 2791 m. Jedná se o poslední pozemek v obci , nachází se v přírodním parku Stvořidla - Melechov. Dle platného ÚP je možná zástavba 1 domem venkovského typu - již konzultováno se stavebním odborem ve Světlé nad Sázavou. Pozemek se nachází ve svahu nad řekou Sázavou, která není vidět, je zařízlá v zarostlém kaňonu Stvořidel. Přímo pod pozemkem se nachází Rodrigova skála, nedaleko Sluneční zátoka. Všude v okolí jsou vzrostlé stromy, nádherný výhled na Melechov, jediný sousední dům je ve větší vzdálenosti od společné hranice.
Pozemek je nutno nechat zasíťovat ČEZ, voda bude řešena vlastním vrtem na pozemku - již konzultováno a zdroj vody potvrzen studnařskou firmou, vjezd na pozemek z obecní asfaltové komunikace v JV rohu. Stávající majitelé mají zpracovanou architektonickou studii, která byla rovněž konzultována se stavebním odborem ve Světlé nad Sázavou.

Veškerá občanská vybavenost v Ledči nad Sázavou, vzdálené cca 5 km či ve Světlé nad Sázavou 10 km. Dojezd na D1 exit 66 km 20 minut ( 19 km ). Více informací Vám sdělím telefonicky či na osobní schůzce.
Jedná se o velice výjimečné místo, doporučuji prohlídku této nemovitosti. Ev. číslo: 643382.

Celkem: 3 767 850 Kč
ID inzerátu: 7914056
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 643382
Stát: Česká republika
Kraj: Vysočina
Lokalita: Trpišovice, Dobrovítova Lhota, okres Havlíčkův Brod
Kategorie: Pozemky, zahrady a historické stavby
Podkategorie: Pro bydlení
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Plocha: 2791 m2
Druh kontraktu: výhradní